Vaizdo įrašuose – kraupiai pasibaigusios nelegalių migrantų gaudynės | KaunoDiena.lt

VAIZDO ĮRAŠUOSE – KRAUPIAI PASIBAIGUSIOS NELEGALIŲ MIGRANTŲ GAUDYNĖS

  • 5

Socialiniuose tinkluose paviešinta ne tik akimirkų, užfiksuotų po migrantų sulaikymo, bet ir jų gaudynės.

Viename vaizdo įrašų matosi suguldyti ant žemės žmonės, parvirtusi transporto priemonė ir ugniagesiai-gelbėtojai, pareigūnai.

Kitame užfiksuota, kaip didžiuliu greičiu tuščia gatve atrūksta ir nurūksta automobilis. „Opelis“, – identifikuoja praskriejusią mašiną. „Žiūrėk, kaip skuodžia“ – komentavo įvykius. Kiek atsilikę iš paskos nusiveja šviesos ir garso signalus įsijungęs policijos ekipažas.

Netrukus filmavęs asmuo aikteli: „***, eik tu ***, apsivertė. Bėgu pažiūrėt“.

Feisbuko grupės „Kur mentai stovi?“ vaizdo įrašas

Vakar Policijos departamentas paviešino informaciją apie nelegalių migrantų gaudynes, kurių vienos pasibaigė tragedija.

Pareigūnai, gavę informacijos, naktį iš pirmadienio į antradienį skirtingose vietose persekiojo du neteisėtus migrantus vežusius automobilius.

Vienos gaudynės baigėsi smūgiu į sieną, o kitas nuvažiavo nuo kelio ir įkrito į upę.

Nurodoma, kad rugsėjo 13 d. 3.36 val. Marijampolės pareigūnai gavo pranešimą, kad automobiliu „Mazda“ važiuoja neteisėti migrantai.

LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Kelyje Marijampolė-Kalvarija, buvo pastebėtas automobilis „Mazda“. Jis stabdomas nesustojo.

Po penkiolikos minučių Marijampolės savivaldybėje, Liudvinavoje, minėtas automobilis nuvažiavo nuo kelio į Šešupės upę.

Sulaikyti automobiliu „Mazda“ važiavę trys vyrai – neteisėti migrantai, galimai Indijos piliečiai. Kartu su jais važiavusi moteris, taip pat neteisėta migrantė, galimai Indijos pilietė, žuvo. Automobilio vairuotojas paspruko, vakar dar buvo ieškomas.

Pirminiais duomenimis, šie neteisėti migrantai į Lietuvą atvyko atvyko iš Latvijos.

Kiek anksčiau, vidurnaktį iš antradienio į trečiadienį, Jonavos rajone, ties įvažiavimu į Jonavą, kelyje Ukmergė-Jonava, policijos pareigūnams nesustojo stabdomas automobilis „Opel Astra“, kuris lekiantis, o po to apvirtęs ir buvo užfiksuotas  jonaviškių vaizdo įrašuose.

Dovydo Bogucko/feisbuko grupės „Kur mentai stovi?“ vaizdo įrašas

Žeimių g. opelio vairuotojas nesuvaldė transporto priemonės, nuvažiavo nuo kelio, trenkėsi į pastatą ir apvirto.

Per šį eismo įvykį sužalotas 42 metų Šri Lankos pilietis, vairavęs „Opel Astra“. Nukentėjo ir jo vežti septyni neteisėti migrantai, kurie galimai taip pat Šri Lankos piliečiai.

„Buvo atvežti keturi pacientai greitosios pagalbos automobiliu, buvo suteikta ambulatorinė pagalba. Apžiūrėjo traumatologas, sužalojimai buvo lengvi, išleisti ambulatoriniam gydymui, perduoti policijai“, – informavo Jonavos ligoninės priėmimo skyriaus vedėja Angelė Jurgita Stankė.

Nelegalų mašina registruota Lietuvoje. Juos gaudė du policijos ekipažai. Panašu, kad greičio ir smūgio į pastatą būta didelio – suskilo parduotuvės langai, suniokoti betoniniai laiptai. Vietiniai sako, kad tokia avarija išgąsčio sukėlė nemažai.

„Automobilis pralėkė dideliu greičiu. Mūsų pareigūnai įsijungė šviesos ir garso signalus, pradėjo persekioti ir maždaug dviejų minučių bėgyje jis jau padarė eismo įvykį“, – teigė Jonavos policijos viršininkas Šarūnas Martinkėnas.

 

 

Jiems nustatyti įvairūs kūno sužalojimai. Iš ligoninės, kur jiems buvo suteikta medicinos pagalba, vyrai perduoti į Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnų rankas.

Pirminiais duomenimis, šie neteisėti migrantai taip pat atvyko iš Latvijos.

GALERIJA

  • Vaizdo įrašuose – kraupiai pasibaigusios nelegalių migrantų gaudynės
Dovydo Bogucko/feisbuko grupės „Kur mentai stovi?“ vaizdo įrašo stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

piktas

Mane jau pradeda tie babajai dirginti. Slaistosi gatvemis buriais arba seimomis, niekur nedirba, susikalbeti neimanoma, kazkokie parazitai norintys nieko neveikiant sociai gyventi. Nedirbi-deportacija be kalbu.

tam -,, Petruitis,,,-Pyzduiti -Petruiti

tau asile aiskiai rasoma ,kad nelegalai atvyko is Latvjos [ ar suvoki savo sifilio apgrauztom smegenelem ] niekas nesidomi ir neklausia --kaip tie nelegalai papuole y Latvija ir is kur ...

Paf

Bl. O donorams jie tinkami? -man pvz inkstų reikėtų ir gal kepenų ;)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS