Veržiasi į Europą: Baltarusijos pasienyje apgręžta 15 neteisėtų migrantų | KaunoDiena.lt

VERŽIASI Į EUROPĄ: BALTARUSIJOS PASIENYJE APGRĘŽTA 15 NETEISĖTŲ MIGRANTŲ

  • 4

Pasienyje su Baltarusija per parą apgręžta 15 neteisėtai į šalį patekti bandžiusių migrantų, pirmadienį pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Latvijos pasienyje sekmadienį fiksuoti šeši bandymai neteisėtai kirsti sieną, Lenkijos pareigūnai į šalį šeštadienį neįleido 62 migrantų.

Šiemet VSAT pareigūnai neleistinose vietose į Lietuvą iš Baltarusijos iš viso neleido patekti 158 neteisėtiems migrantams.

Nuo 2021 metų rugpjūčio 3 dienos, kai Lietuvos pasieniečiai įgijo teisę apgręžti neteisėtus migrantus, jų iš Baltarusijos į šalį neįleista 19,5 tūkstančio. Dalis užsieniečių į Lietuvą patekti bandė ne vieną kartą.

VSAT teigia, kad Baltarusijos pareigūnai aktyviais veiksmais prisideda prie neteisėtos migracijos į Lietuvą ir Europos Sąjungą.

2021 metais iš Baltarusijos į Lietuvą neteisėtai atvyko beveik 4,2 tūkst. migrantų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Neseniai

mačiau per DocuBoxTV kaip gyvena toks kontingentas savo miestuose - vienam tuščiam 9 kv.metrų kambarėly ant grindų viens prie kito guli koks 10 vyriokų. Ilsisi. Nežinia po ko..:D:D)) Kiti sėdi ar kitep isitaise kampuos. Čia jie dieną tep laiką leidžia. Į antrą lūšnos aukštą reikia lipt kopėčiom per metro dydžio skylę. Ten neleido rodyt..Tai pasakykit man kodėl jie ten dieną guli? Kodėl neina kad ir į džiungles kur galėtų sau palapinę susiręst? Ar į priemiestį pasidaryt atskirą kampą? NENORI. Ką kur sugraibo - paėda ir drybso...Mūsų bomžai darbštesni..Va ir lenda tokio mentaliteto buduliai kaip gali ir per kur gali į išsvajotą rojų - Europą. Ten kur jais pasirūpins ir duos daug geresnes sąlygas drybsot nieko nedirbant..

Anonimas

Dolbajobu valdzia Lietuvoje neileidzia muslimu, negru is Baltarusijos puses, bet JevroPiderSojuzas laiko atviras sienas pietu Europoje Italijoje, Graikijoje, Prancuzijoje, Ispanijoje ir Juockiai eina tukstanciais. Vyriausybes kurios bando sulaikyti parazitu srauta baudzia ir nuvercia. Darom isvada kad Lietuva siekia kad Vakaru Europa uzpildytu negrai, muslimai ir kitokie socialiniai parazitai. Tai kur cia tas pide.ra.si.nis solidarumas. Es davai pinigu kuo daugiau bet ir parazitus pasiimkit.

Arijas

Nei vieno papuaso neileisti i Lietuva! Ar matot, ka tie slykstynes isdarineja Svedijoje?! Lauk parazitai, lauk!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS