Vilkaviškyje siautėjo ilgapirščiai: trys moterys pasigedo rudens gėrybių | KaunoDiena.lt

VILKAVIŠKYJE SIAUTĖJO ILGAPIRŠČIAI: TRYS MOTERYS PASIGEDO RUDENS GĖRYBIŲ

  • 0

Marijampolės policija pirmadienį gavo net kelis pranešimus apie tai, kad daugiabučių rūsiuose siautėja vagys.

Pirmadienį į policiją kreipėsi 44 metų moteris, kuri skundėsi, kad atėjusi į daugiabučio namo rūsį, esantį Vilkaviškyje, Birutės gatvėje, pastebėjo, kad nėra pakabinamos spynos ir iš sandėliuko vidaus pasigedo įvairių daiktų, iš viso už 675 eurus.

Taip pat, tą pačia dieną gautas 61 metų moters pranešimas apie tai, kad atėjusi į daugiabučio namo rūsį, esantį Vilkaviškyje. Statybininkų gatvėje, rado praviras duris ir sandėliuko viduje pasigedo septynių dėžučių su svogūnais.

Atliekant procesinius veiksmus kreipėsi dar viena 73 metų moteris, pranešdama apie tai, kad atėjusi į to paties daugiabučio namo rūsį pastebėjo praviras dviejų sandėliukų duris, kurios rakinamos įleidžiama spyna ir iš sandėliuko vidaus pasigedo įvairių daiktų (česnakų, bulvių, sulčių).

Pirmadienį tyrimo metu buvo nustatyta, kad Kauno pareigūnai, Kaune Josvainių gatvėje, gyvenamojo namo kieme prie automobilio „Renault Espace“ pastebėjo stovinčius du 35 ir 40 metų vyriškius, kurių automobilio salone buvo surastos sukrautos įvairios daržovės su dėžėmis (bulvės, svogūnai, česnakai) ir buitinė chemija. Taip pat kartoninė dėžė su stikliniais vyno buteliais ir kitais įvairiais daiktais. Įtariama, kad nusikalstamas veikas galimai galėjo įvykdyti minėti asmenys.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS