Vilkiko su puspriekabe numeriai – svetimi, dokumentai – suklastoti | KaunoDiena.lt

VILKIKO SU PUSPRIEKABE NUMERIAI – SVETIMI, DOKUMENTAI – SUKLASTOTI

  • 3

Raigardo punkte Druskininkų pasieniečiai sulaikė baltarusį, iš Lietuvos vykusį vilkiku „Volvo FH“ su puspriekabe „Merkel“. Jis pateikė, įtariama, suklastotus belgiškus transporto priemonių registracijos liudijimus. Be to, ant vilkiko ir puspriekabės, įtariama, prikabinti kitų automobilių numeriai.

Vėlų šeštadienio vakarą Raigardo kontrolės punkte dirbę VSAT Varėnos pasienio rinktinės Druskininkų pasienio užkardos pareigūnai tikrino į Baltarusiją vykusio vilkiko „Volvo FH“ ir prie jo prikabintos puspriekabės „Merkel“ dokumentus. Abi transporto priemonės buvo su belgiškais registracijos numeriais. Vilkiką vairavo 36-erių Baltarusijos pilietis.

Patikros metu Druskininkų pasieniečiams įtarimų sukėlė belgiški vilkiko ir puspriekabės registracijos liudijimai. Pirminiais duomenimis, tai yra visiškos klastotės. Maža to, įtariama, kad prie vilkiko ir puspriekabės prikabinti valstybiniai numeriai priklauso kitoms transporto priemonėms.

Pasieniečiai dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu pradėjo ikiteisminį tyrimą. Užsieniečiui gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 3 metų. Jis uždarytas į areštinę. Vilkikas su puspriekabe saugomi Druskininkų pasienio užkardoje.

GALERIJA

  • Vilkiko su puspriekabe numeriai – svetimi, dokumentai – suklastoti
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Ihtis

Čia nuotraukoj priekaba taip.

Dar

Vienas žinovas... Vat būtent nuotraukoj yra puspriekabė.pasidomėk kuo skiriasi puspriekabė nuo priekabos o po to komentuok.

Filipas

Cia priekaba, o ne puspriekabe

SUSIJUSIOS NAUJIENOS