VMI įspėja: sukčiai vėl siuntinėja žinutes, trinkite jas | KaunoDiena.lt

VMI ĮSPĖJA: SUKČIAI VĖL SIUNTINĖJA ŽINUTES, TRINKITE JAS

  • 8

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) savo feisbuko paskyroje perspėja, kad žmonės būtų budrūs ir nepatikėtų žinutėmis, kurias siunčia sukčiai, prisistatę VMI.

Sukčiai į gyventojų mobiliuosius telefonus siunčia trumpąsias žinutes. Jose rašoma: "Laba diena. Informuojame, kad iki 2020 m. nurodyta veikla nebus apmokestinama gyvenantiems Lietuvoje". Ir pridedama nuoroda, kurią sukčiai siūlo atidaryti.

"Ir vėl sukčiai siunčia trumpąsias žinutes į jūsų telefonus. Trinkit. Net negalvokit paskaitinėti, kokia ten ta veikla nebus apmokestinta", - įspėja VMI.

 

Vėliau VMI savo tinklapyje papildė pranešimą ir paskelbė, kad  mokesčių administratorius nesiunčia trumpųjų žinučių ir nekviečia gyventojų prisijungti prie tinklapių.

"Tai yra bandymas sukčiauti prisidengiant VMI vardu. Raginame gyventojus būti budriais ir nespausti ant sukčių siuntinėjamų nuorodų. Taip pat kviečiame gyventojus apie tokius atvejus pranešti VMI pasitikėjimo telefonu 1882, - rašoma VMI interneto svetainėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

..

Tai geriau sakykit kas bus jei atidarysi ta nuoroda, o dabar sako neatidarykit ir viskas.

Adas

Ir as gavau tokia zinute su nuoroda i 15min.lt. Atsidariau ir ten reklaminis straipsnis apie kripto valiutas. Pasiteiravau Bites.Lt kad jie nurodytu is kokio tel nr jos issiunciamos. Na zinoma jie negalejo pasakyti ir uzblokuoti. Na manau Bite patys gauna pajamas uz tokia reklama.

...

NUSISPJAUT kas ten parašyta, SVARBIAUSIA pranešimą paspaust (tikrasis addr. tikrai ne tas kuris parašytas).
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS