Vyro mikroautobuse ir namuose – beveik 26 tūkst. pakelių nelegalių cigarečių | KaunoDiena.lt

VYRO MIKROAUTOBUSE IR NAMUOSE – BEVEIK 26 TŪKST. PAKELIŲ NELEGALIŲ CIGAREČIŲ

Šiaulių rajone sustabdytą mikroautobusą, o vėliau ir namus patikrinę pareigūnai aptiko beveik 26 tūkst. pakelių nelegalių cigarečių.

Kaip pranešė policija, šeštadienio vakarą, apie 18.40 val., Aleksandrijos kaime, sustabdytas automobilis „Ford Transit“, mikroautobusą vairavo 64 metų vyras.

Automobilyje rasta ir paimta 3 tūkst. pakelių cigarečių „Fest“, nepaženklintų Lietuvos banderolėmis.

Per kratą vyro namuose ir garaže rasta ir paimta dar 22 tūkst. 824 pakeliai įvairių cigarečių, nepaženklintų lietuviškomis banderolėmis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo akcizais  apmokestinamomis prekėmis.

Tas, kas pažeisdamas nustatytą tvarką įgijo, laikė, gabeno, siuntė, naudojo ar realizavo akcizais apmokestinamas prekes, kurių vertė viršija 150 MGL, bet neviršija 250 MGL dydžio sumos, baudžiamas bauda arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

?

Tai ar atrado tą slaptą fabrikėlį Lietuvoje, kur gaminamos tos cigaretės?

Sūduvis

Pakol bus toks kainų skirtumas, pakol Lietuvos valdžios žmogai šito nesupras tol vyks kantrobanda o kova su ja bus Donkichoto kova su vėjo malūnais.

glusas .... gal as jau per durnas

zinau ka reikia banderol angliskai.... bet lietuviskai didziajame zodyne nera reiksmes atitinkancios teksta.... bande rolė mis suprantu is zodzio ka cia nusikalteliai bande primet moteriskaei kazkokia role.... lituanistai paaiskinkit kurioje eiluteje ieskot to legalu ne legalu ir kur rast ta banderolėmis...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS