„7 Kauno dienose“ – interviu su Metų kauniete | KaunoDiena.lt

„7 KAUNO DIENOSE“ – INTERVIU SU METŲ KAUNIETE

  • 0

Šią savaitę laidoje „7 Kauno dienos“ matysite reportažus apie tai, kaip Kaunas atsikrato žaliojo miesto įvaizdžio, būsite pakviesti užsukti į Kauno technikos kolegiją, kurioje vakarais galima išgirsti armonikos garsus, o valsą čia keičia polka ar fokstrotas bei išgirsite pokalbį su Metu kauniete Olivija Gustienė.

Kaunas atsikrato žaliojo miesto įvaizdžio. Kodėl pasak ekspertų, kai kurie Laisvės alėjos rekonstrukcijos sprendimai neatitinka želdynų įstatymų ir kelia grėsmę augalų gyvybei?

Su aplinkosaugos specialistais Algiu Daveniu, Lina Straigyte, Auste Juozapaityte, Monika Peldavičiūte, politikais Andriumi Kupčinsku, Viliumi Šiliausku, Laisvės alėjos rekonstrukcijos projekto autoriumi Šarūnu Kiaune bei visuomenininku Sauliumi Dambrausku laidos kūrybinė grupė aiškinsis, ką daryti, kad miestuose augantys medžiai klestėtų.

Laidos kūrėjai taip pat kvies užsukti į Kauno technikos kolegiją, kurioje vakarais galima išgirsti armonikos garsus, o valsą čia keičia polka ar fokstrotas. Tik nevėluokite, tautinių šokių kolektyvo „Pušynėlis“ vadovas Kęstutis Pušinaitis – reiklus ir laiką skaičiuoja minučių tikslumu!

„Pokalbyje 450“ – interviu su metų kauniete išrinkta kardiologe Olivija Gustiene. Gydytojos laidos kūrėjai klaus, ar galima pabėgti nuo infarkto bėgant ilgas distancijas?

„7 Kauno dienos“ – šį sekmadienį, 11 val., per LRT Plius.

Daugiau naujienų galima rasti laidos „Facebook“ ir „Instagram“ paskyrose.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS