A. Bocellis stojo ginti seksualiniu priekabiavimu kaltinamo P. Domingo | KaunoDiena.lt

A. BOCELLIS STOJO GINTI SEKSUALINIU PRIEKABIAVIMU KALTINAMO P. DOMINGO

  • 1

Garsusis italų tenoras Andrea Bocellis stojo ginti ispanų dainininko Placido Domingo, kuris kaltinamas seksualiniu priekabiavimu.

Kaip pranešė trečiadienį naujienų agentūra ANSA, A. Bocellis laiko absurdišku kai kurių teatrų sprendimą atsisakyti pasaulinio lygio žvaigždės pasirodymų dėl kaltinimų, kurie dar net nebuvo įrodyti.

„Aš vis dar esu sukrėstas dėl to, kas atsitiko šiam nuostabiam artistui. Aš nesuprantu: rytoj kokia nors moteris ateis ir pasakys: „A. Bocellis prieš 10 metų lindo prie manęs“. Po šito niekas nebenorės dainuoti su manimi, operos teatrai manęs nebekvies. Tai absurdas“, – teigė italų dainininkas.

Rugpjūtį naujienų agentūra „The Associated Press“ (AP) pranešė, kad devynios moterys apkaltino P. Domingą seksualiniu priekabiavimu. Jos teigė, kad kad tai vyko nuo praėjusio amžiaus devintojo dešimtmečio pabaigos, taip pat ir JAV teritorijoje. Rugsėjį, pasak tos pačios agentūros, dainininką apkaltino dar 11 moterų. Dėl to kai kurie teatrai pakoregavo savo programas, pavyzdžiui, Dalaso ir San Fransisko operos teatrai atšaukė P. Domingo pasirodymus.

Tarp tų, kurie parėmė ispanų tenorą, – Madrido karališkasis teatras ir Vienos valstybinės operos direktorius Dominique`as Meyeris, kuris pabrėžė, kad jo vadovaujamas teatras didžiai vertina dainininko talentą ir žmogiškąsias savybes.

78 metų P. Domingo pareiškime, nusiųstame AP, sakoma, jog „neįvardytų asmenų pateikti 30 metų senumo kaltinimai labai skaudina“. Dainininkas pabrėžė, kad jie neatitinka tikrovės. Pasak P. Domingo, jis užmegzdavęs santykius tik abipusiu sutikimu.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vila

Na,nieko sau! Vyro buta grazaus, plius dar toks balsas. Manau moterys lipte lipo prie jo,o koks vyras atsisakytu. O dabar sugalvojo atkersyti? Vyras vienas, o moteru daug, aisku,kad negalejo su visomis pasilikti. Man bjauru, kad po tiek metu bandoma irodyti neirodomus dalykus, o zmogus net negali apsiginti, nes teatrai, net neirodzius kaltes, jau braukia ji is repertuaro? Manau, tokius teatrus reikia paduoti i teisma, nes kur nekaltumo prezumpcija? Aisku, nei vienas nesame be nuodemes, bet pirma reikia irodyti, o tik po to izoliuoti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS