„Nusivylusios namų šeimininkės“: kiekvienai - beveik po 50 milijonų Lt | KaunoDiena.lt

„NUSIVYLUSIOS NAMŲ ŠEIMININKĖS“: KIEKVIENAI - BEVEIK PO 50 MILIJONŲ LT

Serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždės pasirašė naują sutartį, pagal kurią kiekvienai pagrindinei aktorei bus sumokėta po 12 milijonų svarų sterlingų (apie 47 milijonai litų) už dvejus metus vaidybos.

Paskaičiavus sumas, paaiškėjo, kad viena aktorė už seriją uždirbs 250 tūkst. svarų sterlingų (beveik 980 tūkst. litų). 

Žvaigždžių Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcios Cross ir Evos Longorios kišenės papilnės tikrai didele sumele. Gavusios tokį atlygį, šios aktorės bus pačios brangiausios Jungtinių Amerikos Valstijų televizijos aktorių istorijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Negi miega ant tiek pinigu jos

Galetu ir pasidalinti su maziau pasiturinciais. Pinigai visada gerai suteikia laisves ir dziaugsmo,pramogu, bet kai ju sitiek daug as tikrai imciausi remti pvz keleta nepasiturinciu daugiavaikiu seimu. Asmeniskai rupinciausi labdara, o nepatikeciau jos kazkokiom neaiskiom labdaros organizacijom kuriu vadovai nemaza dali tos labdaros pasisavina

super

pats geriausias serialas, nekantriai lauksiu tęsinio:))))))

rr

aktores neblogos, grazios, bet serialo siuzetas yra ypatingai nuspejamas, todel ilgainiui darosi nebeidomu. beje JAV visuomene vaizuodjama visiskai neatitinka realybes. Cia atrodo kad visas miestelis yra pilnas blogieciu, piktu zmoniu, vadinamuju villains, tuo tarpu realybeje visam miestelyje ju dazniausiai nebuna nei vieno. Ten paprastai gyvenimas teka ramia vaga ir nieko nevyksta, bent jau nieko blogo Bet kad uzdirba tiek tai labai gerai, dziugu visada kai zmones uzdirba.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS