Premjerė sveikina muzikologę Z. Kelmickaitę jubiliejaus proga | KaunoDiena.lt

PREMJERĖ SVEIKINA MUZIKOLOGĘ Z. KELMICKAITĘ JUBILIEJAUS PROGA

  • 5

Ministrė Pirmininkė Ingrida Šimonytė nuoširdžiai sveikina muzikologę, laidų vedėją Zita Kelmickaitę gražaus jubiliejaus proga.

„Nuoširdžiai sveikinu Jus gražaus 70-ojo jubiliejaus proga. Esate itin talentinga muzikologė, laidų vedėja, žavinti neblėstančia energija, ryžtu ir puikiu humoro jausmu. Mokate džiaugtis pasauliu ir aplink esančiais žmonėmis, to mokote ir kitus, visada praskaidrinate dieną tiek Jūsų vedamų laidų žiūrovams, tiek savo pašnekovams.  Linkiu ir toliau aktyviai dalytis kūrybinėmis idėjomis, skleisti šviesą ir niekada nepamiršti, koks galingas ir visas darganas prasklaidantis gali būti juokas“, – sakoma premjerės sveikinime.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

O taip

Va pavyzdys ,kaip reikia gyventi.Žmogui duotas gyvenimas jam asmeniškai. O nedaugintis kaip tarakonai.Šeima ,vaikai trumpina žmogui gyvenimą,nes tarnų neturinir turi moteris viena auginti vaiką, daugumoje vyrų ,po vaiko gimimo lieka neatsakingi ,jiems vistiek ,kad vaikas serga ,jiem vistiek kad reikia žmonai padėti ,naktimis retkarčiais prie naujagimio atsikelti prireikus.Todėl tokios poros moteris, kuri jaučia, kad vyras nepadės jai auginti vaiko ,tai geriau jų neturėti.Nes būsi vergas .O senos Mergos ,žiūrėkite ,kaip jos gerai atrodo,savimi tik rūpinasi, ilsisi kiek nori,eina kur nori, važiuoja kur nori ,tiesiog žmogus gyveną jam duotą gyvenimą.O taip, jokios laimės ta santuoka ir vaikai.O vibratoriu galimą nusipirkti ,yra sekso parduotuvės yra vyrų kurie tik šiam reikalui skirti.O Vaikučiai turi atsirasti tokioje šeimoje ,kurioje abu sutuoktiniai savo vaikus augina o ne vieną mama o tėvas gyvena tik dėl to šeimoje, kad taip jam patogu ir yra Alfonso rolėje.

Onutė

P. Zita su gražiu jubiliejumi, sekmės ir ILGIAUSIŲ METŲ

Vitalija

Mieka Zita jūsų energijos užtektų daug kam,net jauniesniems.Sveikatos jums ir neišblėstančios energijos.Ilgiausiu metų ilgiausių.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS