R. Zabarauskas: visuomenė norėtų, kad susituoktume su moterimis ir būtume neištikimi su vyrais | KaunoDiena.lt

R. ZABARAUSKAS: VISUOMENĖ NORĖTŲ, KAD SUSITUOKTUME SU MOTERIMIS IR BŪTUME NEIŠTIKIMI SU VYRAIS

  • 65

Režisierius Romas Zabarauskas linki LGBT+ atstovams nebeslėpti jausmų. 

„Gyvenimas dviejų vyrų poroje nėra savaime išskirtinis. Bet įdomu vis atsiminti: hey, didžioji dalis Lietuvos mūsų nekenčia, nes gyvename kartu ir to neslepiame. Visuomenė verčiau norėtų, kad susituoktume su moterimis ir patyliukais būtume joms neištikimi su vyrais, jei jau turime tam poreikį. Arba apsiribotume slaptais santykiais, o į renginius eitume su geriausiomis draugėmis, tarsi netyčia paskui susitikdami visi keturiese“, – feisbuke pirmadienį rašė režisierius.

„Svarbiausia, gink dieve, kad nebūtume įprasta pora, juolab laiminga: tai jau griauna katalikiškas vertybes ir valstybės pamatus. Kas gali būti blogiau, nei du mylintys žmonės ilgalaikiuose santykiuose? Šias mintis kartais atsiminti – fantastiškas jausmas. Vis įdomiau gyventi“, – dėstė R. Zabarauskas.

Anot jo, daug kam per žiemos šventes turėtų būti liūdna, tarsi priverstiems vaidinti prieš savo šeimą ir artimuosius. „Jums linkime stiprybės ir ryžto visgi būti savimi. Nepaisant politinių intrigų ir sunkaus fono, rinkitės būti atviri, nes šis kelias – prasmingas, teigiamas ir vienintelis, galintis padėti susikalbėti“, – rašė R. Zabarauskas, pasidalijęs savo ir mylimojo nuotrauka.

Antradienį jis dėkojo žmonėms, kurie jam reiškė palaikančius žodžius. „Kiek nejauku, kad dviejų susiglaudusių vyrų nuotrauka lietuviams vis dar kelia tiek daug emocijų. Bet jei ką nors mūsų asmeninė nuotrauka įkvėps, tebūnie! Labai kviečiu pamąstyti, kaip pagarbią atmosferą kursite prie švenčių stalo. Svarbiau už dvylika patiekalų, ilgiausią šiaudą ar burbuliukus – atviras pokalbis apie mūsų šeimas bei jų vizijas: skirtingas, bet vertas pagarbos“, – dėstė režisierius.

Rašyti komentarą
Komentarai (65)

Tai

kuris čia vyras, kuri žmona? Ar tas aukštesnis, ar žemesnis, ar vieną naktį vienas " žmona", kitą - kitas .

Kaip

jūs norit, taip gyvenkit, tik nereikia čia savo tos apsikabinusių reklamos. Kam piktinti ir kiršinti žmones, nes ne visiem patinka toks jų gyvenimo būdas.Viešindami savo norus, savo siekimus ir savo asmeninius reikalus, pagarbos neužsitarnaus.

L

Butu mano valia uzdrausciau tokius straipsnius ir tokias foto kur dvi dedes seilejasi. Prisiziuri dvi dedes porno kur du vyrai ir jau seilejasi ir nusprendzia kad ir jie tokie turi buti zutbut ir dar aplinkinius prievartauja kad tokius santykius iteisintu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS