Rašytoja K. Sabaliauskaitė moksleivius kviečia dalyvauti rašinio konkurse | KaunoDiena.lt

RAŠYTOJA K. SABALIAUSKAITĖ MOKSLEIVIUS KVIEČIA DALYVAUTI RAŠINIO KONKURSE

  • 0

Jau ketvirtus metus iš eilės rašytoja Kristina Sabaliauskaitė kviečia 8–12 klasių ir jas atitinkančių gimnazijos klasių moksleivius išbandyti jėgas trumpųjų rašinių konkurse, kasmet sulaukiančiame vis didesnio susidomėjimo.

Šį kartą tema – „Mano demonai“. Nebe pirmus metus skaitant moksleivių atsiųstus rašinius, daugelyje jų – net ir rašytų temomis „Mano Odisėja“ ar „Poezija mano gyvenime“ – pastebėta daugelio moksleivių minima, tačiau neišplėtota frazė „mano vidiniai demonai“. Tad šiemet kviečiama griebti šį neatsiejamą žmogiškosios brandos palydovą –  vidinį demoną – už ragų ir jį aprašyti trumpajame rašinyje, rašoma leidyklos „Baltos lankos“ pranešime.

Jūsų vidiniai demonai – kas tai? Juk vertingiausia literatūra užčiuopia ir įvardija tai, kas, regis, ne visuomet pavaldu žodžiams. .

Orientacinė rašinio apimtis – 1000 žodžių. Rašinių leidykla laukia iki spalio 14 dienos el. paštu leidykla@baltoslankos.lt. Laiške būtina nurodyti mokinio ir jo mokytojo vardą, pavardę, mokyklą, klasę ir kontaktinį telefoną. Rašinius vertins rašytoja K. Sabaliauskaitė kartu su leidyklos atstovais. Nugalėtojai bus paskelbti lapkričio 9 dieną.

I vietos nugalėtojas bus apdovanotas rašytojos K. Sabaliauskaitės išskirtine dovana. II ir III vietos nugalėtojams prizus įteiks leidykla „Baltos lankos“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS