Šalies vadovai sveikina žymią operos dainininkę A. Grigorian 40-mečio proga | KaunoDiena.lt

ŠALIES VADOVAI SVEIKINA ŽYMIĄ OPEROS DAINININKĘ A. GRIGORIAN 40-MEČIO PROGA

Šalies vadovai prezidentas Gitanas Nausėda ir ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė sveikina operos solistę Asmik Grigorian 40-ojo jubiliejaus proga.

Pasak šalies vadovo, A. Grigorian perrašė Lietuvos operos istoriją ir sužibo klasikinės muzikos pasauliui pačia ryškiausia žvaigžde.

„Išgirsti Jūsų balsą ir pasinerti į Jūsų kūrybą scenoje – didelė dovana ir privilegija, įkvepianti ir sielą praturtinanti patirtis. Tai kartu ir žinojimas, kad už išskirtinių nuopelnų ir aukščiausių tarptautinių įvertinimų stovi stipri ir nepaprastai talentinga asmenybė, atsiremianti į gilias šeimos, visos kultūros dainavimo tradicijas ir nepaliaujanti ieškoti savų unikalių vokalinio meistriškumo formų“, – rašoma valstybės vadovo sveikinime.

Ugningas talentas ir kantrus darbas vedė Jus įkalnėn kylančiu kūrybiniu keliu.

Ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė irgi nuoširdžiai sveikina operos primadoną, Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatę A. Grigorian 40-mečio proga.   

„Ugningas talentas ir kantrus darbas vedė Jus įkalnėn kylančiu kūrybiniu keliu, tad šiandien esate vienas žinomiausių sopranų, geriausia pasaulyje pripažinta operos solistė. Labai didžiuojamės Jūsų pasiekimais ir dėkojame ne tik už įsimintinus vaidmenis, bet už Lietuvos vardo garsinimą. Mieloji Asmik, nuoširdžiai sveikinu Jus 40-ojo gimtadienio proga ir nuoširdžiai linkiu toliau šlovingai kopti į meno olimpus. Tegul Jūsų žvaigždė ryškiai šviečia operos gerbėjams ir Lietuvoje, ir visuose žemynuose“, – sakoma premjerės sveikinime. 

GALERIJA

  • Šalies vadovai sveikina žymią operos dainininkę A. Grigorian 40-mečio proga
  • Šalies vadovai sveikina žymią operos dainininkę A. Grigorian 40-mečio proga
D. Labučio, M. Morkevičiaus/ELTOS, Tomo Bauro nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS