Ekspertai atskleidė, kodėl verta rinktis plisuotas žaliuzes | KaunoDiena.lt

EKSPERTAI ATSKLEIDĖ, KODĖL VERTA RINKTIS PLISUOTAS ŽALIUZES

  • 0

Plisuotos žaliuzės – daugiafunkcės, stilingos ir praktiškos langų uždangos. Jos žavi savo unikalumu ir funkcionalumu bei išsiskirianti moderniu dizainu. Plisuotos langų uždangos suteikia elegancijos ir modernumo bet kuriam interjerui, o kur dar kiti privalumai. Specialistai įvardija tris esminius privalumus, kurie slepiasi už šių stilingų interjero detalių. Kokie jie?

1. Galimybė itin efektyviai valdyti šviesos srautą ir privatumo lygį

Vienas iš svarbiausių plisuotų žaliuzių privalumų – galimybė efektyviai reguliuoti šviesą. Šios langų uždangos yra puikiai pritaikytos, kad galėtumėte įsileisti tiek šviesos, kiek norite, dengti langus visiškai ar tik jų dalį. Su plisuotomis žaliuzėmis galite įsileisti norimą kiekį natūralios šviesos ir tuo pačiu apsisaugoti nuo nepageidaujamų praeivių žvilgsnių. Audinių įvairovė leidžia pasirinkti švelniau ir stipriau šviesą blokuojančius variantus.

Geriausia dalis ta, kad modernias plisuotas žaliuzes šiandien valdyti galite ne tik rankiniu būdu, bet ir mygtuko paspaudimu ar balso komanda – automatizuoti sprendimai leidžia langų uždengimus valdyti net per nuotolį ar kai jūsų nėra namuose. Tai leidžia dar efektyviau panaudoti natūralius išteklius ir, žinoma, užtikrinti norimą privatumo lygį.

Minimalistinio dizaino plisuotas žaliuzes paprasta derinti bet kokio stiliaus interjere./ Domus Lumina“ nuotr. 

2. Išskirtinis interjero akcentas lengvai pritaikomas ne tik prie skirtingų stilistikų, bet ir langų dydžių ir formų!

Plisuotas žaliuzes lengva derinti bet kokiame interjere, tačiau dėl jų modernios stilistikos šias neretai pamatysite moderniuose interjeruose. Subtilus, medaus korio griovelius primenantis dizainas ir įdomios linijos suteiks erdvėms gyvybės, o pasirinkus ryškesnį atspalvį – tokio tipo žaliuzės tampa puikiu erdvės akcentu. Plisuotos žaliuzės yra lengvai pritaikomos bet kokios formos langams bei tinka daugeliui nestandartinių langų, įskaitant trikampius ar arkinius langus bei stoglangius.

Vertėtų paminėti ir tai, jog plisuotos žaliuzės yra lengvai prižiūrimos, kas padeda užtikrinti jų ilgaamžiškumą. Šios langų uždangos yra pagamintos iš audinių, kurie yra atsparūs dulkėms ir purvui. Dėl šios priežasties plisuotų žaliuzių nereikia dažnai valyti ar naudoti specialias priežiūros priemones.

3. Sumaniai naudojami natūralūs ištekliai ir mažesnės sąskaitos?

Dar vienas šių modernių langų uždengimų privalumas – unikalus dizainas bei inovatyvūs valdymo būdai leidžia sumaniai panaudoti natūralius išteklius (saulės šviesą bei šilumą) ir sumažinti išlaidas. Aukštos kokybės šilumai bei UV spinduliams atsparios medžiagos leidžia apsaugoti natūralias medžio grindis bei baldus nuo išblukimo ir sulaikyti šilumą (sumažinamos patalpų vėdinimo kondicionieriumi sąnaudos). Tiesa, išskirtinis dizainas leidžia pagerinti izoliaciją ir lygiai taip pat praverčia sulaikant šilumą viduje šaltuoju metų laiku.

Plisuotos žaliuzės yra ne tik stilingas ar funkcionalus, bet ir universalus langų uždengimo sprendimas – žaliuzėmis galite puošti virtuvę, miegamąjį, vonios kambarį, svetainę. Tai tobulas pavyzdys, kaip galima sujungti stilių ir funkcionalumą. Jei norite savo namus papuošti universaliomis, kokybiškomis, stilingo dizaino plisuotomis žaliuzėmis, apsilankykite https://www.domuslumina.lt/lt/products/plisuotos-zaliuzes/ ir išsirinkite sau labiausiai patinkančias jau šiandien.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS