Minkšti kampai – ypač praktiški ir rodantys svetingumą | KaunoDiena.lt

MINKŠTI KAMPAI – YPAČ PRAKTIŠKI IR RODANTYS SVETINGUMĄ

  • 0

Ketinate atnaujinti svetainę ir ieškote baldų? Žvalgotės to, kas būtų ir gražu, ir praktiška? Interjero dizaineriai atkreipia dėmesį į minkštus kampus – jų privalumai svetainėje puikiai atsiskleidžia.

Skirtingos formos

Kai planuojame, kiek ir kokių baldų kambaryje stovės, aktualu užpildyti erdvę, bet kartu jos neperkrauti. Jei svetainėje bus kavos staliukas, prie jo galima derinti sofą ir fotelius. Tačiau vietoje sofos puikiai tinka ir minkštas kampas.

Gana dažnas variantas – L formos minkštas kampas. Jei manote, kad toks baldas netiktų, yra ir kitas pasirinkimas – U forma. Šitoks kampas tarsi apgobia erdvę aplink stalą ir, žinoma, yra labai naudingas, jei pasikviečiate daugiau žmonių. Tai sprendimas, itin vertinamas didesniuose kambariuose, kur nereikia taupyti kiekvieno centimetro.

Svarbus patarimas: jei renkatės L formą, pirkdami atsižvelkite, kuriame patalpos kampe baldą statysite. Štai el. parduotuvėje https://www.baldusale.lt/minksti-kampai vienu mygtuko spustelėjimu galite pasirinkti pusę.

Vietoj sofos-lovos

Ne paslaptis, kad kai kurios svetainės sykiu yra ir miegamieji. Taupant vietą ir mąstant, kaip išnaudoti kiekvieną kvadratinį metrą, nusprendžiama įsigyti sofą-lovą. Dieną naudojama kaip sėdimasis baldas, o naktį – kaip miego guolis. Todėl drąsiai galima teigti, jog nusprendę įsigyti tokį daiktą priimate praktišką sprendimą, kuris kiekvieną dieną (ir naktį) leidžia jaustis patogiai.

Tai gali būti aktualu net jeigu turite atskirą miegamąjį. Pavyzdžiui, jei pasikvietėte svečių ir pasiūlėte jiems pernakvoti. Tuomet nereikia jaudintis, kur jiems įsitaisyti. Išleidžiate minkštą kampą – ir visiems gerai.

Galybė dizaino variacijų

Be jau minėto praktiškumo, labai svarbus ir estetinis aspektas. Ką daryti, jeigu randate visai dailiai atrodantį kampą, bet spalva „nelimpa“? Pasirodo, net to paties modelio gaminys gali būti pasirenkamas kone bet kokios spalvos. Paprastai pateikiama visa spalvų paletė, iš kurios tikrai pavyks išsirinkti. Tuomet nebereikia abejoti, ar daiktas tiks kambaryje, ar nebus pernelyg tamsus, pernelyg šviesus ar pan.

Vengiate monotonijos? Tuomet jums patiks „Baldų salės“ asortimente esantys dvispalviai modeliai. Kai ryškumas atranda subtilumą ir atvirkščiai, gali gimti nuostabi estetika.

Minkšti kampai surenka daug taškų už praktiškumą, už dizainą ir rodo svetingumą. Kai pasikviečiate bičiulius kavos ar apsilanko artimieji, toks baldas tikrai praverčia. O apžiūrėti ir išsirinkti galite parduotuvėje Baldusale.lt. Tuo pat metu galite apžiūrėti ir daug kitų prekių, papuošiančių namus, – nuo prieškambario iki miegamojo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS