Roletų privalumai: kokybė, kuri pranoks jūsų poreikius | KaunoDiena.lt

ROLETŲ PRIVALUMAI: KOKYBĖ, KURI PRANOKS JŪSŲ POREIKIUS

  • 0

Jeigu norite, kad jūsų namų langų uždangalai ne tik tarnautų kaip apsauga nuo smalsių akių, tačiau taip pat ir puoštų interjerą – tokiu atveju geriausias pasirinkimas yra kasetiniai roletai. Jie jau ne vienerius metus pasirenkami kaip geriausia alternatyva vietoje užuolaidų, kurios ne tik užima daugiau vietos, tačiau ir renka dulkes, tad ne taip patraukliai atrodo.

Tiesa, roletai tikrai nėra vienintelis pasirinkimas, koks tik egzistuoja. Natūralu, kad kyla klausimas, kodėl šie, kai pasiūla rinkoje yra tokia plati?

• Pirmiausia jie vertinami dėl gana greito ir paprasto montavimo. Nors juos gamina specialistai, kurie turi žinoti detalius matmenis, tačiau dažniausiai montavimo darbus atlieka patys namų savininkai. Dažniausiai kartu su roletais pateikiama ir instrukcija, kurioje matyti – kas ir kaip.

    • Pagal poreikius roletai vertinami ir dėl greito montavimo tokiame aukštyje, kuris labiausiai tinkamas žmogui, tiksliau, langui. O dėl galimybės reguliuoti aukštį – dažniausiai roletai pasirenkami ne tik langams, tačiau ir nišų kūrimui. Atrodo skoningai, o pritaikyti bet kurioje vietoje tampa labai paprasta.

• Roletai taip pat puikiai tinka ir tiems, kurie nori, kad dizainas būtų patrauklus, tačiau netektų labai daug laiko skirti priežiūrai. Kadangi audiniai yra geros kokybės, lengvai valomi ir nereikalauja specialių valiklių, natūralu, kad tai geriausias pasirinkimas tiems, kurie taupo laiką, tačiau tikisi, kad jie visada atrodys kaip nauji.

• Jeigu namai yra maži – tokiu atveju norisi kuo labiau išsaugoti erdvę. Šie roletai tam puikiai tinka, kadangi jie visiškai neuždengia palangės. Ne veltui užuolaidos ir yra pasirenkamos vis rečiau. Jos užgožia kambarius, kuriuose lieka vis mažiau vietos.

• Rinkitės iš labai plataus aidinių pasirinkimo ir kurkite tokį stilių namuose, koks jums labiausiai patinka. Šiuo metu kasetinių roletų audinių pasiūla patikimose prekybos vietose yra labai plati. Galite rasti ir tokių, kurie labiausiai tinka klasikinio stiliaus namuose, ir tokius, kurie labiausiai kvepia modernumu.

Atrodo, kad šie roletai jums tinkami? Tokiu atveju siūlome tartis su „Solemlux“ specialistais, kurie teikia nemokamas konsultacijas renkantis ir tuo pačiu pagal poreikius gali roletus montuoti.

GALERIJA

  • Roletų privalumai: kokybė, kuri pranoks jūsų poreikius
  • Roletų privalumai: kokybė, kuri pranoks jūsų poreikius
Gamintojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS