140 kilogramų atsikračiusi U. Usevičiūtė: daugelis vis dar galvoja, kad svorį man tiesiog nupjovė | KaunoDiena.lt

140 KILOGRAMŲ ATSIKRAČIUSI U. USEVIČIŪTĖ: DAUGELIS VIS DAR GALVOJA, KAD SVORĮ MAN TIESIOG NUPJOVĖ

  • 2

„Kadangi aš labai atvirai kalbu apie tas savo operacijas, žinokit, labai daug žmonių galvoja, kad man visiškai nebuvo sunku numesti tą svorį, kadangi aš jo nenumečiau, man daktarai jį nupjovė“, – jau gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos verslininkė Ugnė Usevičiūtė.

Socialinėje erdvėje ji išgarsėjo po to, kai ėmė viešinti savo pasiekimus metant svorį. Skaičiai įspūdingi – nuo 220 iki 80 kilogramų. Tačiau šiandien laidoje – ne apie numestus kilogramus, o apie tai, kiek plastinių operacijų Ugnei prireikė tam, kad neliktų nukarusios odos ar kitų problemų po to, kai ji neteko daugiau nei pusės savo svorio.

„Visos plastinės operacijos man buvo būtinybė...“, – pasakos Ugnė.

Moteris pajuokaus, kad ji turbūt yra daugiausiai randų turintis žmogus. „Kažkada net bandžiau primesti, kokie trys metrai turbūt...“ – pusiau juokais, pusiau rimtai sakys U. Usevičiūtė. Tačiau ji sako nenorinti, kad ją matantys žmonės galvotų, esą tik plastinės operacijos gali pakeisti gyvenimą.

„Kad būčiau tokia, kokia esu, reikėjo velniškai daug padirbėti su savimi – iš esmės pakeisti ne tik mitybą, bet ir gyvenimo būdą“, – sakys Ugnė. Kaip ir prieš kelerius metus, taip ir dabar Ugnė sako nuvilsianti tuos, kurie tikisi stebuklingo recepto ar piliulės, kurią išgėrus nepageidaujami kilogramai išnyks be jokių papildomų pastangų.

„Tai nesąmonė“, – sako verslininkė ir neslepia pasipiktinimo, kad vis dar atsiranda naivuolių galvojančių, kad numesti svorį jai padėjo skrandžio operacija arba plastikos chirurgai, nepageidaujamus kilogramus tiesiog nupjovę. Nusprendę atsikratyti antsvorio, pasak Ugnės, turi įsisąmoninti, kad šis kelias neturi finišo. Norint išlaikyti pasiektus rezultatus jūsų laukia ultramaratonas be pabaigos.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

GALERIJA

  • 140 kilogramų atsikračiusi U. Usevičiūtė: daugelis vis dar galvoja, kad svorį man tiesiog nupjovė
  • 140 kilogramų atsikračiusi U. Usevičiūtė: daugelis vis dar galvoja, kad svorį man tiesiog nupjovė
Laidos kūrėjų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

AHA

Kodėl nesusigriebė kai pamatė 100, tai riba nepriklausomai ūgio, kada reiktų kažko imtis, kol netapo.. na kuo tapo.

baisu

tai kaip ji atrode kai svere 220 kg. tai cia kaip mesine kiaule maziau sveria, ale ir sugebejimas tiek lasiniu prisiauginti, ka ji ede, nes valgydamas tiek nepriaugsi svorio

SUSIJUSIOS NAUJIENOS