2015-ųjų „Oskarų“ ceremoniją ves šmaikštusis aktorius N. P. Harrisas | KaunoDiena.lt

2015-ŲJŲ „OSKARŲ“ CEREMONIJĄ VES ŠMAIKŠTUSIS AKTORIUS N. P. HARRISAS

  • 0

JAV teatro ir kino aktorius Neilas Patrickas Harrisas (Nilas Patrikas Harisas) ves kitą „Oskarų“ įteikimo ceremoniją, trečiadienį paskelbė organizatoriai.

Žvaigždė, kuri yra vedusi Brodvėjaus apdovanojimų „Tony“ ir televizijos apdovanojimų „Emmy“ ceremonijas, vasario 22-ąją diriguos 87-ajai Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimų įteikimo ceremonijai, pranešė Akademija.

Šis darbas per patį Holivudo apdovanojimų sezono piką yra labai prestižinis. N.P.Harrisas seka Ellen DeGeneres (Elen Dedženers), kuri ceremoniją vedė pernai, ir daugelio kitų garsenybių pėdomis.

„Jaučiuosi išties pagerbtas ir sujaudintas, kad manęs paprašė vesti šiemetinę Akademijos apdovanojimų (ceremoniją)“, – sakė serialo „Kaip aš susipažinau su jūsų mama“ (How I Met Your Mother) žvaigždė, kurio žodžiai cituojami Akademijos pareiškime.

Žurnalas „Variety“ pažymi, kad po „Oskarų“ darbo N.P.Harrisui bus likęs tik vienas iš keturių garbingiausių vedėjo darbų – „Grammy“ ceremonijos vedėjo.

N.P.Harrisas, kuris „Tony“ ir „Emmy“ ceremonijas vedė 2009 ir 2013 metais, buvo nominuotas keturiems „Auksiniams gaubliams“ ir laimėjo penkis „Emmy“, tarp jų – keturis „Emmy“ už „Tony“ ceremonijos vedimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS