2023-ųjų pradžios renginiai: nuo „M.A.M.A.“ apdovanojimų iki grupės „Apocalyptica“ koncerto | KaunoDiena.lt

2023-ŲJŲ PRADŽIOS RENGINIAI: NUO „M.A.M.A.“ APDOVANOJIMŲ IKI GRUPĖS „APOCALYPTICA“ KONCERTO

  • 1

2023-ųjų pradžioje organizatoriai žada įsimintinų renginių. Pramogų išsiilgusią publiką džiugins ne tik Džordana Butkutė, Inga Jankauskaitė, „ba.“, „The Tiger Lillies“, bet ir svarbiausi šalies muzikos apdovanojimai „M.A.M.A.“ bei viename koncerte siautulį kelsiantys simfoninio metalo sunkiasvoriai „Apocalyptica“ ir „Epica“.

Muzikos apdovanojimai „M.A.M.A.“

Sausio 27 d. Kaune

Vieną kartą metuose į „Žalgirio“ areną suburiantis visus ryškiausius pastarųjų metų atlikėjus, garsiausias pramogų pasaulio žvaigždes ir ištikimus lietuviškos muzikos gerbėjus renginys – muzikos apdovanojimai „M.A.M.A. 2022“ vyks sausio 27 d. Organizatoriai žada nepamirštamą vakarą su garsiausiomis dainomis, netikėtais pasirodymais ir nesuvaidintomis emocijomis. Muzikos apdovanojimai „M.A.M.A. 2022“ žada įspūdingą ceremoniją, kuri prikaustys visos Lietuvos dėmesį.

Ingos Jankauskaitės koncertas

Sausio 1 d. Palangoje

 

I. Jankauskaitė – viena ryškiausių pastarojo meto šalies atlikėjų, savo kūryba nepaliekanti abejingų. Sausio 1 d. atlikėjos koncerte laukia tai, ko Ingos klausytojai dar neturėjo galimybės išvysti – išskirtinis, papildytas scenografijos, kokybiško humoro ir tikrų emocijų elementais šou. Tai bus įsimintina pirmoji 2023 metų diena, kuriai Inga su didžiule profesionalų komanda pradėjo ruošti jau dabar.

Džordanos Butkutės koncertas

Sausio 6 d. Klaipėdoje

 

Praūžus itin didelio susidomėjimo sulaukusiems koncertams viena žinomiausių šalies atlikėjų – Džordana Butkutė – nesnaudžia. Visus, kurie nespėjo susitikti, atlikėja jau sausio 6 d. Klaipėdoje kviečia į šventinį vakarėlį! D. Butkutė – tai išskirtinio balso, išvaizdos ir charakterio moteris, kurios koncertuose sausakimšos salės, kartu dainuojantys gerbėjai bei nepamirštama emocija.

„Humoro klubo“ gastrolės „Kelyje 3“

Sausio 12– kovo 18 dienomis jūsų mieste

Važiavimas magistraliniais keliais, šunkeliais, greičio viršijimas, nemalonūs pokalbiai su policija, pakelių plėšikai, grobiantys jūsų krovinį ir puolantys vairuotojus beisbolo lazdomis. Ir galiausiai kulminacija – pergalingas šūksnis, įveikus visas kliūtis, greičiausiai ir pelningiausiai atvežus rūpimą krovinį – programą „Kelyje III“ į jūsų miestą! Į sceną lips: Paulius Ambrazevičius, Mantas Bartuševičius ir Vaidotas Šiožinis. N16: informacija gali daryti neigiamą poveikį nepilnamečiams.

Martyno Kavaliausko koncertai „Latino Show“

Sausio 6 d. – Panevėžyje ir sausio 7 d. – Marijampolėje

Didžiosioms šventėms ir Naujiesiems metams M. Kavaliauskas paruošė naują šventinę koncertinę programą „Latino Show“, kurioje skamba geriausi visų laikų ispaniški hitai bei netikėtos naujų autorinių Martyno dainų ir legendinių lietuviškų dainų interpretacijos latino ritmu. Nėra abejonės, kad šiame koncerte bus galima išgirsti ir tokius klasikinius latino hitus kaip „Lambada“, „Guantanamera“, „Baila Me“, „Bamboleo“, „Macarena“, „Let's Get Loud“ ir kitus.

Teatras „Kitas kampas“: Gero juoko dozė

Sausio 4 d. – Vilniuje, sausio 10 d. – Kaune ir sausio 31 d. – Klaipėdoje

Žiema. Už lango šalta, pilka ir tamsu. Tu guli lovoje ir viskas, ko tu nori, tai – pataluose slėptis tarsi kurmis žemėse, nes Kalėdų metas praėjo ir nežinai, ką tau daryti. Laimė, gelbsti improvizacijos teatro „Kitas kampas“ gero juoko dozė.

Grupės „Ba.“ koncertai

Sausio 6 d. – Vilniuje, sausio 14 d. – Kaune ir sausio 28 d. – Klaipėdoje

Trečiojo grupės „Ba.“ albumo „Nauto“ pristatymas. Vieninteliai grupės koncertai sausio mėnesį vyks didžiuosiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Stonkus, Katleris & Bartuševičius „#MantaiNamie“

Sausio 7 ir 8 dienomis Vilniuje

„#MantaiNamie“ –  tai penktasis areninis Manto Stonkaus, Manto Katlerio ir Manto Bartuševičiaus turas. Visiškai nauja programa apie tai, ko nesitikėjo niekas. Apie laiką, kuomet visi turėjome prisėsti ir iš naujo apmąstyti savo santykius, išmokome, kas yra „karantinas“ bei terminą „nuotolinis darbas“, o taip pat stipriai pagerinome savo kulinarinius įgūdžius. Naujos mintys, nauji potyriai, nauji naminiai gyvūnai ir priaugti kilogramai. Pertrauka buvo ilga – tikrai yra, ką papasakoti.

E. Redko papildomas koncertas

Sausio 8 d. Vilniuje

Drauge su gyvo garso grupe šventinio sezono kulminaciją Vilniaus miestui dovanoja atlikėja Evgenya Redko. Papildomas koncertas taps pirmąja proga gyvai išgirsti naujus, gruodį pasirodžiusio naujo atlikėjos kalėdinio mini albumo kūrinius, tapsiančius šilta dovana švenčių laukiantiems klausytojams. 

VMT spektaklis „Dėdė Vania“

Sausio 11–15 dienomis Vilniuje

Šiemet „Auksinių scenos kryžių“ ceremonijoje triumfavęs spektaklis „Dėdė Vania“ nepalieka abejingų. Antono Čechovo „Dėdė Vania“ yra viena emocionaliausių visų laikų pjesių, kurioje genialusis dramaturgas atskleidė pačią žmogaus gyvenimo esmę, didžiausius troškimus ir karčiausius nusivylimus. Spektaklį su tarptautine komanda kuriantis slovėnų režisierius Tomi Janežičius – Antono Čechovo dramaturgijos žinovas, nuolat grįžtantis prie šių absurdą ir gyvenimo tikrumą taip meistriškai supinančių pjesių. Tomi Janežičius visoje Europoje garsėja kaip meistras, kuriantis ypatingai emociškai paveikius ir kartu intelektualius spektaklius, vaidinamus didžiausiuose Europos teatro festivaliuose.

Al Bano koncertas „Felicita“

Sausio 11 d. Vilniuje

Išskirtiniausias šios žiemos koncertas –  pasaulio muzikos žvaigždė Al Bano su grandiozine programa „Felicita“ Vilniuje. Auksinis Italijos balsas Albano Carrisi yra gyva devintojo dešimtmečio legenda. Garsusis italų atlikėjas yra žinomas tiek populiariosios, tiek klasikinės muzikos mėgėjams. Al Bano koncertavo su Placido Domingo, Jose Carreras ir Montserrat Caballe, taip pat legendine roko grupe „The Rolling Stones“. Per savo karjerą jis išleido 26 auksinius ir 8 platininius diskus.

„Apocalyptica“ ir „Epica“ koncertas

Sausio 18 d. Vilniuje

Simfoninio metalo sunkiasvoriai „Apocalyptica“ ir „Epica“ viename koncerte! Visi geros roko muzikos gerbėjai galės mėgautis tikru mini festivaliu, nes Vilniaus salėje „Compensa“ koncertuos žinomiausia suomių violončelininkų komanda „Apocalyptica“ ir olandų simfoninio metalo dievai „Epica“, susijungę bendram projektui „The Epic Apocalypse Tour“. O tam, kad renginys būtų dar spalvingesnis, svečių teisėmis prie jų prisijungė suomių progresyvaus metalo grupė „Wheel“, tad gerbėjų laukia daugiau kaip trys valandos aukščiausios kokybės roko muzikos!

„Tiger Lillies“ koncertinės gastrolės

Sausio 30 d. – Kaune, sausio 31 ir vasario 1 d. – Vilniuje

Nuo cirko iki kapinių: geriausios „Tiger Lillies“ dainos. Prestižiniu teatro apdovanojimu „Olivier“ įvertinti alternatyvaus kabareto krikštatėviai „Tiger Lillies“ grįžta į Lietuvą su specialia, dar nerodyta programa, apimančią visą grupės gyvavimo laikotarpį: nuo pirmųjų dainų iki netikėtos šių dienų kūrybos. „Idealiame pasaulyje „The Tiger Lillies“ atstovautų Didžiajai Britanijai „Eurovizijos“ dainų konkurse“, – rašoma „The Times“.

GALERIJA

  • 2023-ųjų pradžios renginiai: nuo „M.A.M.A.“ apdovanojimų iki grupės „Apocalyptica“ koncerto
  • 2023-ųjų pradžios renginiai: nuo „M.A.M.A.“ apdovanojimų iki grupės „Apocalyptica“ koncerto
  • 2023-ųjų pradžios renginiai: nuo „M.A.M.A.“ apdovanojimų iki grupės „Apocalyptica“ koncerto
  • 2023-ųjų pradžios renginiai: nuo „M.A.M.A.“ apdovanojimų iki grupės „Apocalyptica“ koncerto
  • 2023-ųjų pradžios renginiai: nuo „M.A.M.A.“ apdovanojimų iki grupės „Apocalyptica“ koncerto
  • 2023-ųjų pradžios renginiai: nuo „M.A.M.A.“ apdovanojimų iki grupės „Apocalyptica“ koncerto
  • 2023-ųjų pradžios renginiai: nuo „M.A.M.A.“ apdovanojimų iki grupės „Apocalyptica“ koncerto
  • 2023-ųjų pradžios renginiai: nuo „M.A.M.A.“ apdovanojimų iki grupės „Apocalyptica“ koncerto
Gairės: renginiai, koncertai
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ALGIRDAS.

Nėra durnesnio renginio kaip šis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS