30 metų jaunesnė barakuda iš tėvo išviliojo beveik milijoną | KaunoDiena.lt

30 METŲ JAUNESNĖ BARAKUDA IŠ TĖVO IŠVILIOJO BEVEIK MILIJONĄ

  • 2

„Mano tėvui ji tapo guodėja, bičiule, vos tik jo žmona ėmė rūpintis sunkiai susirgusiais tėvais ir mažiau būti namuose. Tėvui buvo beveik 60-imt metų, o jai vos 27-eri. Apie romaną sužinojome tuomet, kai meilužė tėčiui pranešė, jog laukiasi. Ta moteris darė jam didžiulį spaudimą, šantažavo. Tėvas pradėjo išgėrinėti. Netrukus sunkiai susirgo ir atsigulė į ligoninę. Tik po laidotuvių sužinojau, kad prieš pat mirtį mano tėtis užrašė jai turto beveik už milijoną litų, nors buvo tokios būklės, kad nesugebėjo nei šaukšto nulaikyti, nei gaudėsi aplinkoje...“, – knygos vertą istoriją pasakos Oksana Juciūtė.

„Ar iš tiesų žlunga meile grįsta santuoka? O vyro ir moters santykiai dažniau statomi ant tikro sandorio pamatų – tu man pinigus, aš tau jaunystę, tu man statusą – aš tau grožį ir malonumą...“, – jau šį ketvirtadienio vakarą 19.30 val. pirmoje naujo sezono pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ klaus vedėja Rūta Mikelkevičiūtė. Ji pirmą kartą pasirodys atnaujintoje studijoje.

„Su vyru, kuris nesiperša, aš negyvenčiau“, – laidoje teigs merginų grupės „Sirenos“ lyderė Renata Klimaitytė.

„Tokios santuokos, kai gerokai jaunesnė mergaičiukė teka už į tėvus tinkančio dėdės – tėra verslo sandėris“, – aiškins gydytoja kardiologė, buvusi Seimo nario žmona Nijolė Matulienė. Prieš kelerius metus moteris, neapsikentusi vyro neištikimybės, parašė viešą laišką žurnalistams ir papasakojo apie vyro neištikimybę po daugiau nei 30-imt metų trukusios santuokos.

„Naudos siekiančioms merginoms jokios normos – negalioja. Nors mano vyras vedęs, jos vis vien jam siunčia žinutes, skambinėja, rašo laiškus, rodo dėmesį renginiuose“, – pasakos verslininko Andriaus Šedžiaus žmona Monika Šedžiuvienė.

Saulius Siparis garsus aktorius, neseniai išsiskyręs su antrąja žmona bus itin atviras. „Turėti tik vieną moterį gyvenime ir įsipareigoti  – nenatūralu, tai ėjimas prieš gamtą. Ir aš negaliu būti ištikimas vienai moteriai“, – teigs aktorius.

Tuo tarpu profesorius Balys Dainys tikins, kad vieną po kitos keisdami moteris vyrai daro didžiausią klaidą ir rizikuoja nesulaukę nė 40-ies tapti impotentais bei susirgti vėžiu.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Nesutinku.

Visokie seniai patys dairosi į jaunikles, vaizduojasi turčiais, pažada aukso kalnus, tai ir suvilioja mergaites. Gal vis tik čia nukvėšusių ar susireikšminusių narciziškų vyrų problema, kurios nepastebėjo jų žmonos. Jei yra paklausa, tai atsiras ir pasiūla. Nėra ko kaltinti vienos pusės, nes finale- tik buvusios šeimos problemos išraiška.

Barakudas

Tokias barakudas gerai rykste isvanojus kaili,ir karceri ir palikti be grasio!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS