72-ejų M. Douglasas atviras: vėžys išgelbėjo jo santuoką | KaunoDiena.lt

72-EJŲ M. DOUGLASAS ATVIRAS: VĖŽYS IŠGELBĖJO JO SANTUOKĄ

  • 0

Holivudo veteranas Michaelas Douglasas vėl mėgaujasi šlove – jau gegužės 5 dieną kino teatruose pasirodys naujausias trileris „Slaptasis agentas“.

„Bondiados“ perliuku „Ir viso pasaulio negana“ sužibėjusio režisieriaus Michaelo Aptedo juostoje be M. Douglaso pamatysime ir kitas pirmojo ryškumo žvaigždes – Johną Malkovichių, Orlando Bloomą, Toni Collete bei Noomi Rapace. Pristatydamas naujausią filmą, dviejų „Oskarų“ laimėtojas davė nuoširdų, atvirą interviu apie karjerą, šeimą, santuoką su Catherine Zeta-Jones ir, žinoma, jo gyvenimą pakeitusią vėžio diagnozę.

Aktorius įsitikinęs: santuoką su gerokai jaunesne antrąja žmona Catherine išgelbėjo ne kas kitas, o liga. 2010 metais vyrui diagnozuotas gerklės vėžys. Kiek vėliau, praėjus trejiems metams nuo baisios diagnozės, spaudoje pasirodė netikėta žinia apie poros skyrybas.

Liga visiškai pakeitė mano požiūrį į gyvenimą. Ėmiau vertinti kiekvieną sekundę ir supratau, kad Catherine yra ta, kurios man beprotiškai reikia.

„Liga visiškai pakeitė mano požiūrį į gyvenimą. Ėmiau vertinti kiekvieną sekundę ir supratau, kad Catherine yra ta, kurios man beprotiškai reikia. Ji buvo didžiulis ramstis, tačiau elgiausi taip, lyg visas pasaulis suktųsi tik apie mane. Tai buvo labai netikęs sprendimas, bet drauge su vėžio diagnoze niekas neįteikia naujo gyvenimo taisyklių ir nesužinai, koks sunkus kelias laukia tol, kol jo nepraeini pats. Mus vėl sujungė bendras noras, kad įvyktų stebuklas. Dabar mūsų santuoka dar stipresnė, o visus nuopelnus galiu drąsiai atiduoti žmonai“, – graudindamasis sakė 72 metų M. Douglasas.

Garsus vyras neslepia: dabar jo prioritetas yra praleisti kuo daugiau laiko su tais, kuriuos myli. „Vėžys yra baugi patirtis kiekvienam, kas su juo susiduria. Man pasisekė, kol kas liga atsitraukė, todėl galiu susikoncentruoti į tai, kas svarbiausia – šeimą ir darbą. Nors, jei atvirai, darbas jau senokai nėra didžiausias prioritetas. Daviau pažadą sau, kad imsiuosi tik tų vaidmenų, kurie man patinka, o ne tų, kurie atneša daugiau pinigų. Trileris „Slaptasis agentas“ yra būtent tai, kuo mėgavausi viso proceso metu. Kai esi pensininkas, gali leisti sau prabangą dirbti tik tai, ką nori ir tik su pačiais geriausiais“, – sako viena ryškiausių Holivudo žvaigždžių.

Naujasis veiksmo trileris „Slaptasis agentas“ pasakos apie Centrinės Žvalgybos Agentūros užsienio agentę Alisą (ją suvaidino aktorė N. Rapace), kuri padariusi klaidą netenka pareigų. Tačiau pareigūnai gauna žinių apie Londone planuojamą biologinio ginklo išpuolį. Alisa yra daugiausiai žinių ir patirties šioje srityje turinti agentė, tad CŽV vadai gražina ją į ankstesnes pareigas.

Netrukus į CŽV rankas patenka vienas iš planuojamo išpuolio įtariamųjų. Alisa apklausia sulaikytąjį, tačiau užuot sužinojus detalių apie biologinį ginklą Londone, moteriai lemta sužinoti kur kas labiau šokiruojančių dalykų. Prasideda lenktynės su laiku ir po pareigūnų uniformomis besislepiančiais išdavikais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS