Advokato A. Bandžiaus skandalas: mylimoji liko už durų ir ryžosi baisiam žingsniui | KaunoDiena.lt

ADVOKATO A. BANDŽIAUS SKANDALAS: MYLIMOJI LIKO UŽ DURŲ IR RYŽOSI BAISIAM ŽINGSNIUI

  • 18

Idealiais laikyti advokato Alberto Bandžiaus ir jo mylimosios Sigutės santykiai baigėsi skandalu – moteris kaltina A. Bandžių, kad šis ją išmetė iš namų, buvo jai neištikimas ir dėl to ji net pasidariusi abortą – nes laukėsi judviejų vaikelio.

Albertas su Sigute kartu gyveno pačiame Vilniaus centre, šalia Katedros aikštės, ir džiaugėsi vienas kitu bei planavo bendrą gyvenimą.

„Po visų neištikimybių viskas subyrėjo. Turiu patvirtinimus, bet, kaip čia pasakyti, tiesiog iš pasiutimo ištryniau tos moters žinutes. Mačiau nuotraukas, kaip jie bučiavosi“, – laidoje kalbės Sigutė.

Pamačiusi nuotraukas, Sigutė išėjo iš namų: „Labai apsiverkiau. Išėjau prieš savaitę – Albertas visiškai ignoravo mane“.

Sigutė vėl grįžo į savo mažą butelį Užupyje. Visą savaitę bandė susisiekti su Albertu, tačiau šis į skambučius neatsiliepė, todėl moteris ryžosi baisiam žingsniui.

Pradžioje buvo viskas labai gražu. Vėliau kuo toliau, tuo daugiau pokštų būdavo iš jo pusės.

„Atsisakiau vaikelio. Santykiai buvo tokie... Atsisakiau, nes pamačiau, kad aš viena neišlaikysiu... Dar vienas vaikas, kuris tėvui nerūpi“, – laidoje kalbės Sigutė.

„Pradžioje buvo viskas labai gražu. Vėliau kuo toliau, tuo daugiau pokštų būdavo iš jo pusės. Pamačiau, kas vyksta... O dabar turime sėdėti ant laiptų ir laukti...“ – kalbės Sigutė.

Moteris įtaria, kad Albertas norėjo tiesiog ja pasinaudoti, nes ji turi nuosavą butą Užupyje ir ji buvo pasisiūliusi jį parduoti ir už tuos pinigus sumokėti Alberto skolas: „Pati pasiūliau. Tikėjau, kad viskas bus gerai, kad žmogui, kuris turi skolų, bus teisinga“.

Žurnalistams atvykus pas Albertą į namus su Sigute, šis sutinka į būtą įsileisti žurnalistę, atiduoti visus moters daiktus ir papasakoti savo versiją.

„Dažnai būdavo, kad ji vakare išeidavo katės pašerti, o grįžusi būdavo sunkiai suprantama... Buvo daug kalbų, kad staiga persileido, bet niekada – jokio testo. Man žmonos įrodydavo, kad laukiasi. Čia gi šiuo atveju, kai tik susipykdavom, ji sakydavo kaskart, kad tokia ir tokią valandą ji darosi abortą“, – laidoje kalbės A. Bandžius.

Albertui sukrovus daiktus ir žurnalistams juos išnešus laukiančiai Sigutei, jos rasti nebepavyko. Susisiekus telefonu su moterimi, ši sakė, kad jai pasidarė bloga ir ji, išsikvietusi greitąją, išvyko į ligoninę.

Visą mįslingą istoriją žiūrėkite šį ketvirtadienio vakarą laidoje KK2, 19 val. 30 min., per LNK.

GALERIJA

  • Advokato A. Bandžiaus skandalas: mylimoji liko už durų ir ryžosi baisiam žingsniui
  • Advokato A. Bandžiaus skandalas: mylimoji liko už durų ir ryžosi baisiam žingsniui
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Stefa

Įdomu kur ji darėsi abortą, juk Lietuvoje tai neleidžiama - jai turėtų iškelti baudžiamą bylą už kūdikio nužudymą

kauniete

jis dar visai neblogas vyras,is kur jis tokia istrauke?jau vien jos isvaizda,apranga!o ir melas kiekvienam zingsny!

nuomonė

Nieko čia nebuvo , čia šau, kvailom diskusijom.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS