Aktorė E. Longoria: vis dar skrajoju po tobulų vestuvių sode | KaunoDiena.lt

AKTORĖ E. LONGORIA: VIS DAR SKRAJOJU PO TOBULŲ VESTUVIŲ SODE

  • 0

Ką tik ištekėjusi Eva Longoria (Eva Longorija) „vis dar skrajoja“ po šeštadienį Meksikoje įvykusių jungtuvių su Pepe vadinamu televizijos magnatu Jose Bastonu (Chosė Bastonu).

Laiminga pora žiedus sumainė per ceremoniją po atviru dangumi, privačioje rezidencijoje ežero pakrantėje įsikūrusiame Valje de Bravo, esančiame už 140 km nuo sostinės Meksiko. Puotoje dalyvavo maždaug 200 svečių, tarp kurių buvo Ricky Martinas (Rikis Martinas), Mario Lopezas (Marijus Lopesas), Melanie Griffith (Melani Grifit), Davidas ir Victoria Beckhamai (Deividas ir Viktorija Bekemai).

Per vestuves gyvai grojo grupė, dangų buvo nušvietę fejerverkai, šokiai truko visą naktį, o sekmadienį laiminga nuotaka per „Instagram“ pasidalijo savo džiaugsmu su gerbėjais.

„Mūsų sode, apsupti nedidelio būrio žmonių, kuriuos mylime, Pepe (Pepė) ir aš susituokėme“, – parašė ji prie vestuvinių žiedų ir vietą žyminčių kortelių nuotraukos. Jos kortelėje buvo užrašyta naujoji aktorės pavardė: Eva Baston.

„Vis dar skrajoju, o, mano Dieve, skauda kojas“, – dar prirašė ji su grotažymėmis.

Eva taip pat atskleidė, kaip leido savo, kaip ponios Baston, pirmąjį rytą: ilsėdamasi saulutėje su geriausia drauge Victoria, kuri, kaip kalbama, sukūrė Lotynų Amerikos kilmės gražuolei baltą vestuvinę suknelę be rankovių.

„Kito ryto apavas, – prirašė ji prie jų kojų, apautų pilkais „Ugg“, nuotraukos, kuriose matyti, kaip ji ir Victoria guli šezlonguose prie vandens. – Aš ir VB ilsimės prie ežero #TaipAšPriverčiauJąAvėtiUggsus.“

Tuo tarpu aktorius ir televizijos laidų vedėjas Mario Lopezas taip pat paskelbė virtinę šio savaitgalio nuotraukų socialinėje žiniasklaidoje. „Sveikinimai mano mergaitei @EvaLongoria & Pepe!, – parašė jis prie nuotraukos, kurioje įsiamžino su žmona Courtney (Kortni) ir jaunavedžiais. – Nuostabus savaitgalis, jaučiuosi pagerbtas, kad buvau ten. Taip džiaugiuosi dėl jūsų. Myliu jus, vaikai.“

„Būsimoji nuotaka švytėjo visą savaitgalį ... @EvaLongoria“, – prirašė jis prie kitos artimų draugų nuotraukos, kuri, kaip atrodo, buvo padaryta per vieną renginį prieš vestuves.

Komentuodamas kitas nuotraukas, Mario juokavo apie savo „išgeriantį draugužį“ Davidą Beckhamą ir gyrė aktorės Melanie Griffith drabužį: „Mano mergaitė @MelanieGriffith buvo labai karšta su savo raudona suknele.“

Ankstesniuose pranešimuose taip pat buvo sakoma, kad vestuvėse turėjo dalyvauti Katy Perry (Keti Peri) ir Penelope Cruz (Penelopė Krus), bet didelėje visų svečių nuotraukoje, kurią Mario paskelbė „Twitter“, šių žvaigždžių nėra.

Iš pradžių buvo manoma, kad Evos ir Jose vestuvės įvyks Meksikos pajūrio kurorte Akapulke, bet šaltinis „People“ sakė, kad vieta prieš pat vestuves buvo pakeista dėl saugumo priežasčių, ir galiausiai jiedu susituokė prie ežero esančioje rezidencijoje, priklausančioje ispanų kalba transliuojamos televizijos „Televisa“, kurios bosas yra jaunikis, generaliniam direktoriui Emilio Azcarragai (Emilijui Askaragai).

41 metų Eva ir 47 metų Jose susižadėjo gruodį, per atostogas Dubajuje, kai Jose įteikė aktorei žiedą su rubinu. Pora pradėjo susitikinėti 2013 metų pabaigoje.

Tai jau trečia santuoka Evai, kuri anksčiau buvo ištekėjusi už aktoriaus Tylerio Christopherio (Tailerio Kristoferio) ir krepšinio žvaigždės Tony Parkerio (Tonio Parkerio).

GALERIJA

  • Aktorė E. Longoria: vis dar skrajoju po tobulų vestuvių sode
  • Aktorė E. Longoria: vis dar skrajoju po tobulų vestuvių sode
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS