Aktorė G. Glemžaitė: mėgstamiausi dalykai teikia ne tik malonumą, bet ir baimę | KaunoDiena.lt

AKTORĖ G. GLEMŽAITĖ: MĖGSTAMIAUSI DALYKAI TEIKIA NE TIK MALONUMĄ, BET IR BAIMĘ

  • 1

Moteriškumu spinduliuojanti, smulkutė, tačiau užsispyrusi ir savų tikslų siekianti LNK serialo „Rimti reikalai“ aktorė Gelminė Glemžaitė atvira. Rutinos nemėgstanti, hobiu savo darbą įvardijanti aktorė prisipažįsta, kad mėgstamiausi dalykai teikia ne tik malonumą, bet ir didelę baimę.

Žiauriai mėgstu atrakcionus ir siaubo filmus. Nors labai bijau abiejų dalykų, kartais galiu nueiti į siaubo filmą ir pusę jo prasėdėti su užmerktomis akimis ir užkimštomis ausimis. Arba nueiti į baisesnį atrakcioną ir prisiekinėti sau, kad daugiau niekada gyvenime to nedarysiu“, – juokiasi G. Glemžaitė.

Dar nuo vaikystės svajojusi tapti aktore, nemanė, kad aktoriaus darbas yra sunkus ir reikalaujantis tiek daug jėgų. Mažos mergaitės vizija, kad aktoriai daugiau nieko nedaro, tik vaidina holivudiniuose filmuose, nepasitvirtino, tačiau kad ir kaip būtų, ji džiaugiasi tapusi aktore ir kiekvienas filmavimas jai yra ne tik darbas, bet ir širdžiai mielas laisvalaikis.

„Tiesą sakant iš pradžių dvejojau, ar sutikti vaidinti seriale „Rimti reikalai“, ir dėl to, kad neturėjau tame jokios patirties, ir dėl kažkokio susiformavusio mito, kad serialuose vaidinti ne taip tauru ir „kieta“, kaip kine ar teatre. Bet man tai yra vienas iš darbų, kur galiu daryti, tai ką mėgstu, – vaidinti.

Labai džiaugiuosi dirbdama su Džiugu Siaurusaičiu, jis turi ir skonį, ir humoro jausmą. Juo kaip režisieriumi labai pasitikiu. Tikrai nesigailiu sutikusi su šiuo pasiūlymu ir net neįsivaizduoju, kur mano personažą nuves scenaristai, tikiuosi tik, kad Goda išliks gyva. Bet niekada negali žinoti, nes mirčių šiame sezone netrūksta. O šiaip pačiai labai smalsu ir įdomu kurti vaidmenį, kai neįsivaizduoji, kaip klostysis jo tolimesnis gyvenimas“, – pasakoja pagrindinė serialo „Rimti reikalai“ aktorė.

Stop kadras

Dėl pirmojo serialo sezono paskutinėje serijoje likusios intrigos, ar G. Glemžaitės įkūnijamas personažas liks gyvas, kilo tikra sumaištis. Žiūrovai atakavo aktorę žinutėmis, neslėpdami susirūpinimo ir pasipiktinimo dėl susiklosčiusios situacijos.

„Žinoma, žiūrovams ilgą laiką, iki pat antrojo sezono starto, nebuvo aišku, ar mane nušovė, ar tik pašovė, dėl to sulaukiau daug žinučių su klausimais dėl kito sezono ar šiaip užuojautos ir net piktinimosi, kaip čia drįso mano personažą nužudyti. Tikrai buvo miela ir truputį netikėta, negalvojau, kad žmonės taip azartiškai žiūri lietuviškus serialus“, – su nuostaba pasakoja serialo aktorė.

Vis didėjanti nusikaltimų ir intrigų virtinė seriale „Rimti reikalai“ pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val., per LNK.

GALERIJA

  • Aktorė G. Glemžaitė: mėgstamiausi dalykai teikia ne tik malonumą, bet ir baimę
  • Aktorė G. Glemžaitė: mėgstamiausi dalykai teikia ne tik malonumą, bet ir baimę
  • Aktorė G. Glemžaitė: mėgstamiausi dalykai teikia ne tik malonumą, bet ir baimę
Stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

veidas

moteriskai vyriskas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS