Aktorius A. Bružas: žavios moterys vyrams turi labai daug įtakos | KaunoDiena.lt

AKTORIUS A. BRUŽAS: ŽAVIOS MOTERYS VYRAMS TURI LABAI DAUG ĮTAKOS

  • 0

Improvizacijos ir humoro pasaulis neatsiejamas nuo Audriaus Bružo – ilgus metus kiekvienam televizijos ar teatro žiūrovui gerai žinomo aktoriaus. Nors menininkų sėkmė permaininga, Audriui ji palanki, tiesa, sėkmė asmeniniame gyvenime yra įnoringa – vyras iki šiol laisvas.

Audrius paneigia visus mitus ir stereotipus apie Lietuvos vyrus. Jis šmaikštus, drąsus, nekuklus ir, svarbiausia, mėgaujasi būdamas savimi. Tiesa, bendraujant su juo nelengva nuspėti, kada jis juokauja, improvizuoja, o kada kalba rimtai. Tuo įsitikins ir TV3 laidos „Pasaulis pagal moteris“ žiūrovai, šį sekmadienį išgirsiantys atvirą aktoriaus interviu, persmelktą rimtų samprotavimų, persipinančių su lengvu flirtu ir komplimentais, skirtais laidos vedėjai Kristinai Rimienei.

Stilingas, gražus, drąsus

Jei būtų sudaromas stilingiausių Lietuvos vyrų dešimtukas, labai didelė galimybė, kad į jį patektų ir A. Bružas – savo apranga visuomet patraukiantis ne tik dailiosios lyties atstovių akį ir niekuomet neprapuolantis pilkoje minioje.

„Stilius yra individuali žmogaus išraiška. Man patinka būti tokiu, koks aš esu“, – teigia aktorius, itin mėgstantis įvairius galvos apdangalus ir kelis jų pademonstruosiantis laidos žiūrovams. Pats jis yra aiškiai nusibrėžęs ribą tarp scenos ir gyvenimo vaidmenų, juk, anot Audriaus, aktoriai, kurie neišeina iš vaidmenų, labai įsijautė, išprotėjo arba yra prakeikti.

„Mano tikslas yra išlaikyti sveiką nuovoką, sąmoningumą, kad rolė tai yra rolė, stilius yra stilius, vaidmuo – vaidmuo, ir kartais mano stilius būna skirtingas. Kartais – treningai, kartais einu basas, pavyzdžiui, vasarą Nidoje vaikštau tik basas – toks mano vasarinis stilius. Tad – labai skirtingas“, – sako Audrius, iš prodiuserių filmuodamasis seriale „Mano meilė karantinas“ dovanų gavęs... treningus.

Moteris man yra žavus tvarinys, dėl jų labai daug kas vyksta gyvenime, daug kas sukuriama dėl jų. Žavios moterys turi vyrams labai daug įtakos.

Kokia moteris sužavėtų A. Bružą?

Prie veidrodžio aktorius praleidžia nedaug laiko, jis nėra daręsis jokių grožio procedūrų, o jo drabužių spinta – visai neįspūdinga. „Esu atsisakęs tų procedūrų, gal ir be reikalo“, juokiasi Audrius, daugiau dėmesio skiriantis savo ūsams, į kuriuos dėmesį atkreipia kiekvienas. Ši veidą puošianti detalė, pasirodo, gali tapti ir flirto pradžia, tuo įsitikins ir laidos „Pasaulis pagal moteris“ žiūrovai. A. Bružas ir moterys yra neatsiejama – žiniasklaidoje nuolat pasirodo žinių apie jo meilės peripetijas.

„Moteris man yra žavus tvarinys, dėl jų labai daug kas vyksta gyvenime, daug kas sukuriama dėl jų. Žavios moterys turi vyrams labai daug įtakos“, – laidoje apie dailiąją lytį samprotaus aktorius, atskleisiantis, kokios moterys jį žavi, o kokios – atstumia.

„Gal tokia laikmečio įtaka, jeigu žmogui vienoj ar kitoj vietoj kažkas turi būti išpūsta? Žmogus gali pūstis nuo skirtingų dalykų – valgydamas daug angliavandenių, nuo švirkštų ir injekcijų, ir nuo arogancijos“, – juokauja apie tris išsipūtimo būdus aktorius, kalbėdamas apie moterų grožio minusus.

Šį sekmadienį laidoje „Pasaulis pagal moteris“ paaiškės, kokiems pasiūlymams yra atviras Audrius, kuo jį suintrigavo laidos vedėja K. Rimienė ir kokia moteris yra grožio ikona.

„Pasaulis pagal moteris“ – sekmadieniais 10 val. per TV3.

GALERIJA

  • Aktorius A. Bružas: žavios moterys vyrams turi labai daug įtakos
  • Aktorius A. Bružas: žavios moterys vyrams turi labai daug įtakos
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS