Aktorius T. Gryn: didžiausias pažeminimas – būti kvailu žmogumi | KaunoDiena.lt

AKTORIUS T. GRYN: DIDŽIAUSIAS PAŽEMINIMAS – BŪTI KVAILU ŽMOGUMI

  • 1

„Jeigu neturėčiau už ką gyventi, už ką nusipirkti duonos, susimokėti mokesčius, manęs nežemintų joks darbas. Kur čia gali būti pažeminimas. Įsivaizduoti, kad jei esi aktorius, daugiau nieko negali daryti gyvenime, yra kvaila, nes mes nežinome kas bus tam gyvenime. Todėl nereikia savęs apriboti ir užsidėti kažkokių sluoksnių, kaukių, kad aš esu toks, ir viskas, jeigu aš kažką kitą darysiu, tai jau čia pažeminimas. Man atrodo, kad didžiausias pažeminimas yra būti durnu žmogumi“, – šį pirmadienio vakarą  LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ teigs aktorius Tadas Gryn.

Aktorius yra vienas tų, kurie šiais metais pasirodė BTV muzikiniame projekte „Muzikinė kaukė“ ir nustebino gebėjimais išeiti iš komforto zonos. Tadui teko įkūnyti net ekscentriškąją Nicki Minaj. Kiek fizinių pastangų prireikia tuomet, kai vyrui įkūnijančiam moterį tenka su aukštakulniais ne tik elegantiškai vaikščioti scenoje, bet ir seksualiai šokti, žiūrovai pamatys stebėdami 38-erių aktoriaus Tado Gryn repeticiją. Kai aplinkiniai leipo juokais, Tadui neatrodė labai jau linksma – per repeticijas jis ne tik ėmė keiktis, bet ir nusispyrė batelius žudikus.

Tai ką mato žiūrovai, vos kelių minučių pasirodymas, pasak Tado, – galutinis rezultatas, kuriam pasiekti tenka gerokai padirbėti ne tik su vokalo mokytojais, choreografais, bet ir grimuotojais, kurių kėdėje kartais tenka praleisti tris ir daugiau valandų.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ su smagiausiais projekto „Muzikinė kaukė“ užkulisiais – šį pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

GALERIJA

  • Aktorius T. Gryn: didžiausias pažeminimas – būti kvailu žmogumi
  • Aktorius T. Gryn: didžiausias pažeminimas – būti kvailu žmogumi
  • Aktorius T. Gryn: didžiausias pažeminimas – būti kvailu žmogumi
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jus teisus,

tik vienas zodelis JEIGU keicia situacija,jeigu buciau,jei gyvenciau,jei,jei,o tada ir pakalbetume. Jei teta butu su usais,tai butu dede,ar ne.o,apskritai,jei rimtai,jeizmones,o ypac visuomenei reiksmingi butu nebyliai ,nors puse metu,sumazetu barniu,akibrokstu ir karu,padaugetu meiles ir jausmo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS