Aktorius T. Hanksas bus pagerbtas „Auksinių gaublių“ garbės apdovanojimu | KaunoDiena.lt

AKTORIUS T. HANKSAS BUS PAGERBTAS „AUKSINIŲ GAUBLIŲ“ GARBĖS APDOVANOJIMU

Gerai žinomam JAV aktoriui Tomui Hanksui 2020 metais vyksiančioje 77-ojoje „Auksinių gaublių“ apdovanojimo ceremonijoje bus įteiktas garbingas apdovanojimas už gyvenimo nuopelnus.

Holivudo užsienio spaudos asociacija (HFPA) antradienį skelbė, kad aktorius 2020 metų sausį vyksiančioje „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijoje bus pagerbtas Cecilio B. DeMille'io apdovanojimu.

Cecilio B. DeMille'io apdovanojimu pagerbiami asmenys už indėlį į kino industriją. Anksčiau šiuo apdovanojimu buvo pagerbti aktorius Jeffas Bridgesas, aktorė Meryl Streep, JAV televizijos žvaigždė Oprah Winfrey ir kiti.

77-oji „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonija vyks sausio 5 d.

„Daugiau kaip tris dešimtmečius jis žavėjo publikas puikiais ir žaismingais personažais, kuriuos pamilome ir žavėjomės“, – sakė HFPA prezidentas Lorenzas Soria.

T. Hansas 15 kartų buvo nominuotas „Auksinių gaublių“ apdovanojimui ir apdovanotas aštuoniais iš jų. T. Hanksas sulaukė pripažinimo už vaidmenis tokiuose filmuose kaip „Didelis“ (Big), „Filadelfija“ (Philadelphia), „Forestas Gampas“ (Forrest Gump) ir „Prarastasis“ (Cast Away).

Paskutinį kartą „Auksinių gaublių“ apdovanojimui T. Hanksas nominuotas už vaidmenį 2017 metų filme „Valstybės paslaptis“ (The Post).

Aktorius taip pat yra pelnęs du „Oskaro“ apdovanojimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS