Iš Aliaskos – į „Stonio Show“ (pokalbių laida) | KaunoDiena.lt

IŠ ALIASKOS – Į „STONIO SHOW“ (POKALBIŲ LAIDA)

  • 0

Trečiasis pokalbių laidos „Stonio Show“ herojus, keliautojas Danielius Narauskas įsitikinęs, kad reikia pasitikėti savimi, o ne aklai sekti kitais pavyzdžiais.

Nors D. Narausko bruožai prašyte prašosi teptuko ir spalvų, vargu, ar kokiam nors dailininkui pavyktų nutapyti jo portretą. Nuolat riedantis arba bėgantis kaunietis vienoje vietoje kelias valandas sunkiai išsėdėtų. 2016-aisiais jaunas vyras riedlente pervažiavo nuo vienos iki kitos JAV pakrantės, o prieš metus jis perbėgo Aliaską.

„Būdamas ten visiškai vienas neturėjau su kuo kalbėti, todėl simuliavau bendravimą. Taip, į kamerą kreipiausi kaip į žmogų“, – D. Narauskas pasakojo, kad grįžęs atgal į civilizaciją to nebedaro.

Nors naudojasi naujausiomis technologijomis, prioritetą Danielius teikia gyvam bendravimui ir realiems pojūčiams, todėl vis dar nesupranta žmonių gyvenančių virtualiame pasaulyje ir praeivių, save filmuojančių gatvėse.

Nemanykite, kad jaunas vyras jaučia kamerų baimę. Anaiptol. Keliautojui jau ne kartą teko dalyvauti įvairiuose pokalbių šou, kur į jį buvo nukreipta net ne viena kamera. Į visas jas Danielius pasakojo tą patį – apie pasiruošimą bėgimui ir miegojimą be palapinių, kai lauke spaudė 12 laipsnių šaltis, apie Kalifornijos kelius, ne itin patogius riedlentei ir apie sutiktą jaunuolį, kuris priminė kriminalinio filmo personažą.

„Ar nepabosta besikartojantys klausimai? Visuomet pagalvoju, kaip jaučiasi komikai ar muzikantai, tarkim, „The Roop“, kurie pusę metų, kiekvieną dieną kalba tą patį. Tai man viskas gerai“, – nusijuokė D.Narauskas, išbandęs ir „Stonio Show“ svečio kėdę.

Pokalbių laidoje Danielius pasakos apie keliones ir savęs paiešką, apie muziką, knygą ir kuriamus drabužius, kurių viziją padiktavo kelionė per Aliaską. Keliautojas viliasi, kad jo istorija neskatins atkartoti tų pačių kelių, o pastūmės atrasti savuosius.

„Prieš norėdamas ką nors keisti prisimink, kaip sunku pakeisti save, todėl labai tikiuosi, kad mano istorija nekeis, o sustiprins žmonių tikėjimą ir pasitikėjimą savimi“, – nedaugžodžiavo D.Narauskas.

Pokalbių laida „Stonio Show“ portale kauno.diena.lt šį trečiadienį 19 val.

GALERIJA

  • Iš Aliaskos – į „Stonio Show“ <span style=color:red;>(pokalbių laida)</span>
Asmeninio arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS