Antrą kartą mama tapusi I. Stasiulytė: motinystė man yra visiškas atsipalaidavimas | KaunoDiena.lt

ANTRĄ KARTĄ MAMA TAPUSI I. STASIULYTĖ: MOTINYSTĖ MAN YRA VISIŠKAS ATSIPALAIDAVIMAS

  • 0

Talentingos kino, teatro bei televizijos aktorės ir prodiuserės Inetos Stasiulytės gyvenimas šiandien kupinas malonių išbandymų. Prieš puse metų susilaukusi antrosios dukters Frėjos žinoma moteris netruko grįžti į filmavimų aikštelę. Ineta atvirauja – dėl vėl aplankiusių motinystės džiaugsmų laiko sau beveik nebelieka, tačiau moteris mano, kad labai norint, įmanoma suderinti viską.

Spalio mėnesį į pasaulį atėjusi Inetos Stasiulytės ir šokėjo Deivido Meškausko dukra Frėja į jųdviejų gyvenimą įnešė gausybę malonių pokyčių. Antrą kartą tapusi mama Ineta neslepia, jog laiko sau lieka vis mažiau, tačiau dėl to ji visai neišgyvenanti.

„Kas man yra motinystė? Tai nedaryti manikiūrai, pedikiūrai, ataugusios plaukų šaknys keturis mėnesius. Man tai yra visiškas atsipalaidavimas“, – su šypsena veide pasakoja Ineta.

Nors aktorė stengiasi kuo daugiau laiko praleisti su šeima, vietoje ji nenustygsta ir nepraėjus nė keliems mėnesiams po dukrelės gimimo, ji vėl sukosi filmavimo aikštelėje.

„Mano gyvenimas dabar atrodo labai nuostabiai ir viską daug daugiau spėju negu apskritai spėdavau iki tol. Dabar esu priversta susiplanuot viską labai tiksliai ir man tas patinka ir labai tinka“, – pasakojo Ineta.

Ineta atvirauja, jog vos Frėjai užmigus, ji skuba rūpintis savimi – pasilepina skania kava ar keliomis mėgstamo serialo serijomis. Moteris atskleidžia, kad rūpesčių sūkuryje taip pat svarbu ne tik pasirūpinti malonia veikla ar savo išvaizda, bet ir sveikata. Aktorė atskleidė, kuo ji rūpinasi itin skrupulingai.

„Niekada nebuvau iš tų, kurios perdėtai rūpinasi savo išvaizda, tačiau visada didelį dėmesį skyriau dantų sveikatai. Ypač po antrojo nėštumo, nes per jį panelė Frėja pasisavino daug dalykų iš manęs. Puikiai suprantu, kad kuo ilgiau patempsiu ir nieko nedarysiu, tuo daug daugiau investicijų reiks dantų tvarkymui. Nuo dantų netgi priklauso mūsų stuburo būklė, būtent dėl to svarbu yra susirasti gerą specialistą, kad visą tai paaiškintų ir domėtis tuo, kaip rimtu dalyku“, – mano Ineta.

Ineta neslepia, jog didelį dėmesį skiria ne tik savo, bet ir šeimos narių dantų sveikatai. Prisiminus pirmosios dukros Upės vaikystę, žinoma aktorė pasidalino patarimu visiems tėvams, kaip žaidimo pagalba nugalėti vaikui susidariusią odontologo kabineto baimę.

„Mano vyresnioji dukra Upė visiškai nebijo eiti pas stomatologą, nuo pat mažens ji niekada nebijojo. Tačiau kiek mes žaidimų pražaidėm, kad tos baimės nebūtų... Vieną kartą tiesiog nuėjom tik pasižiūrėti kaip atrodo tas stomatologo kabinetas, tuomet ėmėmės veiksmų namie – kūrėm tą kėdę su tuo padėkliuku, kur atvažiuoja su pieštukais, tvarkingai sudėtais. Ji man taisė dantis, aš jai taisiau. Tie žaidimai labai padėjo, kad dukra nebijotų odontologų“, – pasakoja Ineta.

GALERIJA

  • Antrą kartą mama tapusi I. Stasiulytė: motinystė man yra visiškas atsipalaidavimas
  • Antrą kartą mama tapusi I. Stasiulytė: motinystė man yra visiškas atsipalaidavimas
  • Antrą kartą mama tapusi I. Stasiulytė: motinystė man yra visiškas atsipalaidavimas
UAB "TV topas" archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS