Antrą vietą modelių konkurse Maskvoje užėmusi lietuvė gyrė rusų medikus | KaunoDiena.lt

ANTRĄ VIETĄ MODELIŲ KONKURSE MASKVOJE UŽĖMUSI LIETUVĖ GYRĖ RUSŲ MEDIKUS

Net ir po skaudžios traumos Rusijoje vykusio konkurso „World Next Top Model Russia“ metu, kai modeliui Karolinai Toleikytei teko gulėti ligoninėje, ji užėmė antrą vietą.

Užstrigus spūstyje padėjo rusai

Rusijos sostinėje lietuvės iškovota antroji vieta bene viena maloniausių, nes iki finalo likus vos dviem dienoms Karolina patyrė kojos traumą ir atrodė, kad ant podiumo ji jau žengti negalės.

Savo socialinėje paskyroje lietuvė dėkojo rusų medikams, kurie per porą dienų tiesiogine prasme ją pakėlė ant kojų ir "World Next Top Model Russia" finale Karolina užėmė antrąją vietą į priekį užleidusi tik čekę Mariją Liman.

Maskvoje ji sutiko labai daug žmonių ir neišgirdo nei vieno blogo žodžio, neišvydo nei vienos piktos veido išraiškos, kad yra lietuvė.

"Visi sutikti maskviečiai buvo draugiški, mandagūs. Ir viešbučio darbuotojai, ir taksistai, ir žmonės mieste, ir Maskvos mados savaitės svečiai, – mandagumą Karolina pajuto jau pirmą dieną atvykusį į Rusiją. – Penktadienis, miestas, kaip ir mane turėjęs pasitikti atstovas, skendo spūstyje, o manęs laukė fotosesija. Neturėjau patirties viena likti dideliame mieste, kur nemoku kalbos. Sutikti maskviečiai padėjo panešti lagaminus, surasti bilietų kasą, traukinį, vykstantį į miesto centrą. Ten pasitiko rusė modelis ir "Facebook" pagalba palydėjo iki fotosesijos ir globojo viešnagės metu."

Blogiausia – karas

Skaudžią kojos traumą lietuvė patyrė kitos fotosesijos metu: ji krito, po ja dužo stiklinis staliukas, kojas supjaustė šukės, Karolina patyrė stiprų sumušimą, skausmą, o mėlynės nusidriekė per visą koją.

"Pirmosios į pagalbą man atskubėjo rusaitės, kurios į greitosios pagalbos automobilį nunešė ant rankų, – nuoširdžiai pasakojo K.Toleikytė. – Greitosios pagalbos ir kitą dieną – privačios klinikos medikai buvo itin paslaugūs, rūpestingi ir mandagūs. Visi stengėsi, kad galėčiau dalyvauti finale ir visi sutikti žmonės žinojo, kad aš – lietuvė."

Modelis nepainioja žmogiškumo su politika ir nuoširdžiai norėjo, kad visi į Lietuvą atvykę rusai pasijustų taip, kaip ji jautėsi Maskvoje.

"Paprasti žmonės nėra atsakingi už šalies vadovų politiką. Vieni kitiems neturim jausti neapykantos. Turime elgtis protingai ir atsakingai, – teigė Karolina. – Daug kartų lankiausi Kijeve, dar nekart lankysiuosi Maskvoje. Turiu daug draugų rusų ir ukrainiečių. Žinau, kad viena šalis užpuolė kitą šalį. Palaikysiu tas, kurios gina savo tėvynę. karas – blogiausia, kas gali mums visiems nutikti, nes kare kenčiame mes visi, paprasti žmonės. Ir mums karo nereikia."

Maskvoje, pastebėjo Karolina, žmonės pusę lūpų kalba apie Sirijos bombardavimą ir karui nepritaria.

Mieste įrengta labai daug ginkluotų postų, ginkluoti kariškiai su šunimis tikrina visus atvykstančius ir išvykstančius automobilius. Kariškiai budi metro, oro uoste, miesto gatvėse.

Pristatė rusų dizainerių kolekcijas

"Dabar jau žinau, kad kai labai nori, viskas įmanoma. Patirta kojos trauma nesutrukdė susigrumti su 27 gražuolėmis, – jau vėl prakalbus apie apie milžiniško populiarumo sulaukusį "Fashion TV" organizuotą naują TV projektą "World Next Top Model Russia" rašė Karolina, kuriame be keliolikos rusių iš įvairių šalies regionų dar varžėsi modeliai iš Baltarusijos, Čekijos, Prancūzijos, Latvijos, Ispanijos. Mergina už palaikymą labiausiai dėkojo savo mamai: "Esi geriausia vadybininkė pasaulyje. Tave myliu. Ačiū ir tėčiui už mano mėlynas akis ir puikius genus, be kurių šitų laimėjimų nebūtu!"

Nuo 13 metų modeliu dirbanti Karolina kvietimą dalyvauti modelių konkurse Maskvoje gavo Tbilisyje.

"Buvo įdomu pasivaržyti su rusaitėmis modeliais, kurios aukštai vertinamos modelių pasaulyje, – prisipažino K.Toleikytė. Ji šiemet jau neketino dalyvauti konkursuose. – Be to, Maskvoje vyko mados savaitė, atvyksta didžiausių modelių agentūrų, prekinių ženklų atstovai, kurie ieško veidų reklamai."

Maskvoje lietuvė ne tik sėkmingai dalyvavo konkurse, gavo ne vieną apdovanojimą, sulaukė daugelio dalyvių komplimentų ir nusifotografavo rusiškam „L'Officiel“ žurnalui, o per Maskvos madų savaitę pristatė dizainerių "Zlatova Fashion" ir "Alla Couture" kolekcijas.

2014 metais Kipre K.Toleikytė tapo "Miss Fashion TV 2014" laimėtoja, šių metų rugsėjo mėnesį Tbilisyje "Miss Planet 2015" konkurse ji laimėjo antrosios vicemis karūną ir tapo nacionalinio kostiumo rungties laimėtoja, visus sužavėjusi 30 tūkstančių eurų vertės gintarais papuošta dizainerės Dalios Duškesės kurta suknele.

GALERIJA

  • Antrą vietą modelių konkurse Maskvoje užėmusi lietuvė gyrė rusų medikus
  • Antrą vietą modelių konkurse Maskvoje užėmusi lietuvė gyrė rusų medikus
  • Antrą vietą modelių konkurse Maskvoje užėmusi lietuvė gyrė rusų medikus
  • Antrą vietą modelių konkurse Maskvoje užėmusi lietuvė gyrė rusų medikus
  • Antrą vietą modelių konkurse Maskvoje užėmusi lietuvė gyrė rusų medikus
Karolinos Toleikytės asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

nieko nuostabaus

kad mūsų modeliui padėjo rusaitės ar kiti rusai, es ji juk ne į Azerbaidžaną atvažiavo, t.y. maskva ir yra rusų miestas. o dėl politikos, tai pasakysiu, ne modeliams filosofuoti.

Mukas

labai teisingai - žmonės yra žmonės, politikai, kurie manipuliuoja ir jais dar kažkas, yra kita kasta

SUSIJUSIOS NAUJIENOS