Anušauskai pirmąkart atvėrė namų duris: po barnių pirmas taikytis eina politikas | KaunoDiena.lt

ANUŠAUSKAI PIRMĄKART ATVĖRĖ NAMŲ DURIS: PO BARNIŲ PIRMAS TAIKYTIS EINA POLITIKAS

  • 25

„Pusamžis Seimo narys džiaugiasi jaunos studentės draugija“, – tokios praėjusių metų pavasarį pasirodžiusios antraštės sukėlė tikrą apkalbų bangą ir audringas diskusijas žiniasklaidoje. Daugelis net spėliojo, kiek truks garsaus istoriko, publicisto bei politiko Arvydos Anušausko romanas su dvidešimt septyneriais metais jaunesne Lina. Tačiau atlaikę visas paskalas, Anušauskai prieš keletą mėnesių sumainė aukso žiedus ir vienas kitam prisiekė amžiną meilę.

Šiandien garsi pora pirmą kartą atveria sostinės širdyje esančių namų duris ir ryžtasi apie jųdviejų santykius kalbėti itin atvirai. „Arvydas mane įspėjo, kad kils didelis triukšmas ir aš jau buvau tam pasiruošusi, kaip ir mano šeima, todėl didelio šoko mes nepatyrėme, nors pastarieji metai malonūs nebuvo”, – laidoje „Gyvenimas” šio trečiadienio vakarą kalbės Lina Anušauskienė.

Nors šeimynine laime mėgaujasi dar visai neseniai, garsieji sutuoktiniai jau spėjo susikurti savų šeimos ritualų bei suvokti vienas kito skirtumus. „Kai susipykstame, Arvydas pirmas eina atsiprašyti”,  –  šypsosi jaunoji politiko žmona. Lina prisipažįsta, kad vienai namuose laukti gerokai vyresnio sutuoktinio nėra lengva, todėl nedideliame bute vietos atsirado ir auksiniam retriveriui Bariui. Kiek patylėjusi, moteris atsakys ir į laidos kūrėjų klausimą, ar garsios poros namuose artimiausiu metu nekrykštaus vaikas.

Su LRT televizijos žiūrovais Anušauskai dalinsis medaus mėnesio įspūdžiais. Per tris savaites automobiliu juodu įveikė daugiau nei septynis tūkstančius kilometrų, aplankė 28 miestus, plaukė laivais. Itin atvira ir nuoširdi Arvydo ir Linos išpažintis televizijai – jau šį trečiadienį 19.20 val. laidoje „Gyvenimas” per LRT televiziją.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

ciau ciau

mano vyras pradejas gyventi su barakuda 2metelius viagra vartojo pragyvenom 33 metelius skirtis nenori ojau meteliu jam58 turto turime nemazai o kas jei lieka tik pimpaliukas jokiu juridiniu teisiu ji neturi i turta greiciau vargseli i kapus nuvarys be to kauno rajono mini verslininkas norejo buti izymus neatsilikti nuo kitu verslininku

Nuomonė

Jei manęs kas paklaustų ką galima pasakyti apie šiuos du žmones iš nuotraukos, atsakyčiau, kad tai labai akivaizdi foto. Ši moteris savo žvilgsniu skleidžia mintį: "Gaila, jūs visgi supratote, kad aš pasukau sau palankios karjeros vaga. O taip tikėjausi, kad niekas to nepastebės". Tuo tarpu vyriškis trykšta mintimi "Na nejaugi ši jauniklė tapo mano gyvenimo karjeros pabaiga?"

Nagi

Kiekvienam apie 50 siaučia hormonai, tik nevisi tempia į metrikaciją. Čia jau jų problema.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS