Aplinkos ministrui gimė dukra: eisiu tėvystės atostogų | KaunoDiena.lt

APLINKOS MINISTRUI GIMĖ DUKRA: EISIU TĖVYSTĖS ATOSTOGŲ

  • 19

Šie metai politikui Kęstučiui Mažeikai bus išties įsimintini. Balandį jis buvo paskirtas aplinkos ministru, liepą politiko gyvenime nutiko dar vienas svarbus įvykis – vaiko gimimas.

„Jaučiuosi labai laimingas", – portalui kaunodiena.lt teigė žinomas politikas. Jo mylimoji Kristina Naujokaitė dukrelę pagimdė ketvirtadienio vakarą. Kūdikio lytį tėvai žinojo dar iki gimdymo.

Ministras džiaugėsi, kad ir mergaitė, ir mama jaučiasi puikiai. 

K. Mažeika dalyvavo gimdyme, tačiau nakčiai turėjo grįžti namo. Iki atsisveikindamas su drauge ir dukrele jis turėjo progos jai pirmą kartą pakeisti sauskelnes. „Viskas sėkmingai, susikalbėjom“, – juokavo politikas.

Naujasis tėtis su dukra planuoja leisti ne tik laiką po darbo. „Laikysiuosi Vyriausybės politikos ir imsiu tėvystės atostogas. Pavyks apie mėnesį. Taip ir Vyriausybės darbai susidėlioja“, – kalbėjo ministras. Tačiau tėvystės atostogų, trunkančių metus ar dvejus, jis sakė tikrai neplanuojantis.

„Asmeninio gyvenimo niekada neslėpiau, bet per daug neviešinau, nes politikus reikia vertinti pagal darbus, o ne pagal asmeninius pasiekimus“, – sakė jis. 

Pasiteiravome, gal dukros gimimas paskatins jo ir draugės pokalbius apie santuoką.

„Kategoriškų nei „taip“, nei „ne“ dėl santuokos niekada nebuvo. Galbūt pritrūko ir laiko. Be to, paskutiniu metu buvo didžiulis gyvenimo ritmas. Jeigu būtume tuokęsi man esant Seimo nariu arba ministru, tai būtų iššaukę didelį susidomėjimą, būtų reikėję dėti dideles pastangas ceremonijos privatumui išsaugoti“, – samprotavo K. Mažeika, pridūręs, kad „natūraliai ateis laikas ir viskas įvyks“.

Laimingu gyvenimo įvykiu aplinkos ministras pasidžiaugė ir socialiniuose tinkluose, kur sulaukė daugybės žmonių sveikinimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Mociute

Ne ministrui gime o sugyventinei ,tai kokios tevystes atostogos,jeigu jis ne sutuoktinis ,pasirodo neapgalvoti ir netobuli istatymai.

Palaikanti

Žiūrėkite į savo daržą. Galima pagalvoti kad santuoka tai garantas laimingos šeimos. Vieni be santuokos gyvena geriau nei kiti santuokoje.

BEATRIČĖ

A. Bilotaitė, nebejauna panelė , ,priklausanti konseratorių partijai, auginanti sūnų Joną, besilaukianti antro vaikelio o sutuoktinio kaip nėr taip nėr.. Taigi koks pavyzdis Lietuvos jaunimui j.eigu seimo narė taip gyvena.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS