Aštrialiežuvis B. Lastauskas: aš tikrai nesijaučiu populiarus | KaunoDiena.lt

AŠTRIALIEŽUVIS B. LASTAUSKAS: AŠ TIKRAI NESIJAUČIU POPULIARUS

  • 1

„Aš vis dar dabar tikrai nuoširdžiai nesijaučiu populiarus, man yra keista ir aš nevertinu to kaip populiarumo, kai parduotuvėje ar gatvėje sutikti žmonės mane atpažįsta ir sako stebintys bei skaitantys socialiniuose tinkluose“, –  pasakojo 30-metis tinklaraštininkas, vaizdo turinio kūrėjas Benas Lastauskas.

Socialinių tinklų mėgėjams jis gerai pažįstamas. Benas išgarsėjo kandžiais ir ironiškais įrašais ir paties filmuotais vaizdais, kuriuose nevengia pasišaipyti iš jį erzinančių dalykų – žmonių tipų ar interneto žvaigždžių viešinamo turinio. „Tai tarsi auklėjamoji priemonė, o rašymas apie tai man teikia malonumą“, – sakė Benas. Šiandien socialiniuose tinkluose jį seka beveik 200 tūkstančių žmonių. Iki kelių šimtų tūkstančių peržiūrų kaskart sulaukia ir Beno su bičiuliu, garsiu komiku Marku Žukausku vedama tinklalaidė „Hiparikai“, kurioje jie smagiai apšneka aktualius įvykius, reiškinius, dalinasi istorijomis arba keliauja po Lietuvos turgelius, ieškodami įdomybių.

LNK nuotr. 

Didžiausio atgarsio sulaukė  Beno vaizdo įrašas, kuriame jis pašiepė socialinių tinklų žvaigždę, verslininkę Viktoriją Siegel reaguodamas į vieną jos įrašą, paskelbtą įsiplieskus karui tarp jos ir vyro Lauryno Suodaičio. Jame moteris tikino neketinanti teisintis prieš sekėjus dėl to, kas vyksta jos asmeniniame gyvenime. Beno atsakas Viktorijai internete išplito žaibiškai tarsi virusas. Beje, trumpučius vaizdelius, kuriuose komentuoja lietuviškame pramogų pasaulyje vykstančius skandalus ar jį erzinančius reiškinius, Benas įrašinėja gulėdamas savo lovoje. „Mano filosofija – viską reikia daryti kuo mažesniais kaštais ir kuo paprasčiau, kad visas dėmesys kryptų į žodžius, kuriuos parašai, ar pasakai, o ne į tai, kaip tai darai“, – paaiškino Benas.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ –  šiandien, 20 val.,per LNK.

GALERIJA

  • Aštrialiežuvis B. Lastauskas: aš tikrai nesijaučiu populiarus
  • Aštrialiežuvis B. Lastauskas: aš tikrai nesijaučiu populiarus
  • Aštrialiežuvis B. Lastauskas: aš tikrai nesijaučiu populiarus
  • Aštrialiežuvis B. Lastauskas: aš tikrai nesijaučiu populiarus
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tapkė

Daugiau nieko nesugeba, kaip iš lovos daryti įrašus, visai subobėjo, bet iš kur atsiranda net 200 tūkst. " sekėjų", megėjų stebinčių tuos pliurpalus. Vyras, siekiantis populiarumo socialiniuose tiinkluose ir užsiimantis pliurpalais apie Siegel ir pan. Graudus vaizdelis.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS