Astrologė P. Kelertienė: šiųmetinė Naujųjų metų naktis – šėtono | KaunoDiena.lt

ASTROLOGĖ P. KELERTIENĖ: ŠIŲMETINĖ NAUJŲJŲ METŲ NAKTIS – ŠĖTONO

  • 17

Pagal Kinų astrologiją ateinantys 2014-ieji – medinio arklio metai. Todėl ateinančiais metais astrologė ragina pamiršti pramogas, malonumus, meilės paieškas ir susitelkti į darbą, nes tai - karjeros metai.

„Labai sunkūs, kupini išbandymų, darbo ir atsakomybės metai“, - vos pažvelgusi į planetų išsidėstymą ateinančius metus LNK laidoje „Nuo... Iki...“ trumpai nupasakos astrologė Palmira Kelertienė. Pagal Kinų astrologiją ateinantys 2014-ieji – medinio arklio metai. Todėl ateinančiais metais astrologė ragina pamiršti pramogas, malonumus, meilės paieškas ir susitelkti į darbą, nes tai - karjeros metai.

2014-aisiais, pasak astrologės, bus tiesiog būtina išmokti džiaugtis tuo, ką turime. Nenorėti daugiau pinigų nei turime, nereikalauti daugiau meilės iš partnerio, nei gauname. O tų, kurie šios taisyklės nesilaikys, laukia dideli išbandymai. Astrologė įvardins ir du sunkiausius ateinančių metų laikotarpius – Naujųjų metų naktis – pagal planetų išsidėstymą šėtono diena, ir balandžio mėnuo. Tačiau, pasak garsios astrologės, laikantis tam tikrų taisyklių galima bus apsisaugoti nuo gręsiančių negandų.

Laidoje Palmira atskleis ir ateinančių metų prognozes visiems dvylikai Zodiako ženklų bei patars, kaip rengtis Naujųjų naktį, bei kokius akmenis įsigyti, kad ateinančiais metais ne tik išvengtumėte nelaimių, tačiau pritrauktumėte sėkmę, pinigus ir meilę. Astrologė taip pat žvilgtels ir į pirmųjų šalies asmenų astrologinius horoskopus. Juolab, kad ateinančias metais gegužės mėnesį numatomi Lietuvos respublikos prezidento rikimai. Užmetusi akį į planetų išsidėstymą astrologė jau dabar pasakys, kam tikrai verta kandidatuoti į aukščiausią politinį postą šalyje, o kas gali net nesivarginti.

Astrologinės prognozės 2014-iesiems metams, jau šį pirmadienio vakarą, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 20.20 val. per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Kurganda

Seni jos visuomet tie horoskopai. Jau net mintinai žinau jos tuos gerus, blogus ženklus. Pinigai imami ir tiek. Naudo iš jos, kaip iš ožio pienas.

Elze

Jai tik į ligoninė laikas, jei taip tik visokias bredines nesamones platina. Astrologinis kalendorius net su keturiasdešimt virš klaidū 2020 metu. Asmeniniai tada kokie . Tai bredina būrėja, tik tokį jos salona uzdaryti kuo skubiau.

Ji satan ar naktis

Tiek klaidų,tiek blogo nukopijavimo dar neteko matyti. Istirti ją,gal serga ar kitaip mus mulkina jos pavaduotoja ta prozerpina. Jos abiems STOP!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS