Atlikėja Rūta Loop užsikrėtė koronavirusu: ragina dėvėti kaukes | KaunoDiena.lt

ATLIKĖJA RŪTA LOOP UŽSIKRĖTĖ KORONAVIRUSU: RAGINA DĖVĖTI KAUKES

  • 8

Antradienį radijo stoties „Power Hit Radio“ laidų vedėja ir atlikėja Rūta Žibaitytė, žinoma sceniniu pseudonimu Rūta Loop, feisbuke paskelbė įrašą, kuriame patvirtinto užsikrėtusi koronavirusu. 

„Sveiki! Matau, kad telefonas taip lengvai nenutils, tad trumpai rašau. Taip, man šiandien ryte patvirtino coronos atvejį“, – atviravo atlikėja.

Rūta Loop teigė komunikuojanti su žmonėmis, su kuriais turėjo sąlytį. „Su visais, su kuriais kontaktavau, aš susisiekiu asmeniškai, taip pat pildau sąrašą ir komunikuoju su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru. Gaila, kad šiais laikais spauda (net negavus mano komentaro) rašo straipsnius po kaire, po dešine. Šiaip ar taip visiems, kurie iš tikro rūpinasi mano sveikata, noriu pasakyti, kad jaučiuosi gerai ir esu saugiai namuose“, – apie savijautą nedaugžodžiavo Rūta Loop.

Atlikėja kreipėsi į gerbėjus ir artimuosius – moteris ragino nevengti dėvėti kaukes. „Saugokim vieni kitus! Labai nuoširdžiai rekomenduoju nevengti dėvėti kaukių! O dabar metas pakurti naujų dainų ir pamiegoti iki 11 val.“, – atviravo dainininkė.

Antradienį Nacionalinis visuomenės sveikatos centras pranešė, kad vienam radijo stoties „Power Hit Radio“ darbuotojui patvirtintas koronavirusas – visa komanda nedelsiant izoliavosi.

„Nuo pat koronoviruso pradžios ruošėmės tokiai galimai situacijai – pasiruošėme atitinkamą vidinę tvarką ir dirbome laikydamiesi maksimalių saugumo reikalavimų: darbuotojų kontaktai minimizuoti, departamentai izoliuoti, dėvimos apsauginės veido kaukės. Ir dabar situaciją sprendžiame vadovaudamiesi minėta tvarka, imamės visų priemonių, kad būtų užtikrintas darbuotojų saugumas“, – teigiama radijo stoties komentare.

Primename, kad per praėjusią parą Lietuvoje patvirtinta 18 naujų užsikrėtimo atvejų. Iš viso šalyje koronaviruso infekcija susirgo 2283 žmonės. Šiuo metu tebeserga 510 asmenų, pasveiko – 1679.

Nuo COVID-19 mirė 81 asmuo, dėl kitų priežasčių mirė 13 užsikrėtusiųjų.

Gairės: Power Hit Radio, Koronavirusas Lietuvoje, COVID-19 saviizoliacija, Ruta Loop, apsauginės kaukės
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Morta

Dar viena parsidavėlė.

Pradazna škura lupp

Uz saibas betka pasakys ...

taškas

kiek jai pamokejo už reklamą vista-besmegene
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS