Atlikėja Vasha pasibaisėjo tualetais Palangoje: į pliažą pasiimkite kastuvus | KaunoDiena.lt

ATLIKĖJA VASHA PASIBAISĖJO TUALETAIS PALANGOJE: Į PLIAŽĄ PASIIMKITE KASTUVUS

  • 13

Gabrielė Rutkauskienė-Vasha socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo nemaloniais įspūdžiais iš atostogų Palangoje. Kaip teigia pati moteris, ji liko priblokšta ir beprotiškai nusivylusi Palangos gelbėjimo stoties viešaisiais tualetais.

Anot atlikėjos, tualetų kokybė buvo ir prasta, ir nehigieniška, todėl nuvedus savo poros metų vaiką į tokią vietą, teko pasibaisėti. G. Rutkauskienė-Vasha teigė, kad savivaldybė turėtų imtis veiksmų, kadangi mažamečius „patupdyti“ ant tokių tualetų-skylių yra neadekvatu.

„Pakalbėkim apie Palangos gelbėjimo stoties viešuosius tualetus. Aš suaugusi, man ne taip svarbu, nors kvapas tualete tikrai pribloškė, reikalų atlikti neužgniaužus kvapo praktiškai be šansų. Kituose tualetuose kur kas labiau kvepia, lauko tualetuose taip pat.

Pirmas dalykas: neatsimenu, kada mačiau tualetą-skylę. Visiška senovė, nemaniau, kad dar tokių išvis likę mūsų pažengusiame pasaulyje.

Antras dalykas: mano vaikas, kuriam yra 2,5 metų, šiandien prie gelbėjimo stoties užsimanė kakų. Žinoma, vedžiau vaiką į viešąjį gelbėjimo stoties tualetą. Papasakokit, prašau, kaip 2 metų vaiką patupdyti ant tokios skylės, kur nenormaliai smirda, net vaikas susivimdė. Garantuoju, ne aš viena pasibaisėjusi šiuo reikalu. Kaip žinia, Palangos gelbėjimo stotis yra nuolatos apsupta poilsiautojų... Mano vaikui tenka kentėti iki namų, kad atliktų reikalą, per tą laiką kenčia vaiko organizmas, kuris dar tik vystosi.

T. Biliūno / Fotobanko nuotr.

Trečias dalykas: pagal mano galvelę, Palangos gelbėjimo stotis priklauso Palangos savivaldybei? Nejaugi negalite investuoti šiek tiek lėšų į tvarkingus tualetus? O gal norėtumėt kopose tiesiog sustatyt kastuvus, kad po savęs būtų galima užsikast?

Žinau, kad dabar kalnas žmonių, pamačiusių šį mano įrašą, sakys, kad esu išlepus ir reik, atsiprašant, išsituštint bet kur, bet pabandykit patys apsilankyt tuose tualetuose arba nuveskit savo dvimečius ar trimečius, manau, ir šešerių metų vaikas kakų į tokias dvokiančias skyles tikrai nepadarys.

Aišku, į mano šį įrašą niekas turbūt net nesureaguos, na, bet o gal... Geros dienos!“, – feisbuke rašė Vasha.

Portalas primena, kad penktadienį SAM išplatino pranešimą, kuriame griežtinami reikalavimai paplūdimiuose. Nuo šiol ne tik turės būti įrengti tualetai, kurie būtų tinkami naudotis ir neįgaliesiems, bet tualeto patalpoje turės būti ir unitazas, tualetinis šepetys, tualetinio popieriaus, šiukšlių dėžė.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Zvalgas

Nuo tualeto nera "otkato", o stai nuo "dusiniu"...

Košmaras

Kas tas vasha? Čia is mandrumo ar...

Renata

Tai kad be 2jų eurų į tualetą išvis neįeisi. Užtai jau kopos užminuotos. Vos neįlipom
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS