B. Nicholson debiutuoja radijuje: laidai pavadinimą pasufleravo grotažymė | KaunoDiena.lt

B. NICHOLSON DEBIUTUOJA RADIJUJE: LAIDAI PAVADINIMĄ PASUFLERAVO GROTAŽYMĖ

  • 2

Maistas ir vaikai, miegas ir poilsis, maži džiaugsmai ir nuovargis, blaškančios ir džiuginančios smulkmenos – mylimas fotelis, išblukusios užuolaidos, gražiausias vazonas, paslėptos dovanos ir netikėti atradimai.

Apie gyvenimą, kuris vyksta namuose, – nuo svajonių iki realių buitinių patarimų ir atradimų – bus kalbama naujoje LRT radijo laidoje „Geriausi dalykai namie“. Penktadieniais po 14 val. žinių ją ves radijuje debiutuojanti Beata Nicholson. 

„Namuose tiek daug visko vyksta! Apie maistą jau turi puikią laidą Vytaras Radzevičius („Pasaulio puodai“), aš apie maistą taip pat kalbėsiu, tik gal labiau iš praktiškos paprastos pusės, – pasakoja Beata. – „Geriausi dalykai namie“ yra mano mėgiama grotažymė, kai kalbu apie naminę laimę. Ir nebūtinai savo namuose... Baltijos saulėlydis man taip pat yra geriausias dalykas namie. Taigi visko bus“, – sako žinoma moteris

B. Nicholson sako esanti užkietėjusi Lietuvos radijo gerbėja: „LRT radijas yra pagrindinė mano vartojama žiniasklaida, vertinu jos kokybę ir iš čia galiu sužinoti viską, nesijungdama ir neskaitydama daugiau nieko. Todėl labai apsidžiaugiau šią vasarą sulaukusi pasiūlymo rengti ir vesti laidą. Žinoma, man nedrąsu – vis tik turiu mažų vaikų ir begalę veiklų, tad iš pradžių laidas įrašinėsiu, kol pasijusiu pasirengusi tiesioginiam eteriui.“

Pirmoji laida „Geriausi dalykai namie!“ – jau šiandien 14.05 val. per LRT radiją. Beatos pašnekovas – istorikas Gediminas Kulikauskas, papasakosiantis, koks yra istorinis lietuvio ryšys su namais. Ką jie mums reiškia, kodėl tokia svarbi žemė ir medžiai? „Su istoriku pakalbėsime ir apie prietarus, kaip gi be jų, kai laida startuoja penktadienį, 13 dieną?“ – juokiasi Beata.

Antroje laidoje kitą penktadienį viešės Beatos bičiulė, žinoma kulinarijos rašytoja Nida Degutienė. „Dar esu suplanavusi laidas apie plastiko mažinimą namuose, auklių pasirinkimus ir daug visokių moteriškų ir man pačiai ir, tikiuosi, klausytojui įdomių temų“, – sako laidosvedėja.

Šiandien 12.12 val. startuoja ir dar viena nauja LRT radijo laida – „Penktadienio pokalbiai“ su Martynu Starkumi. „Penktadieniais viskas daug smagiau – juk liko nedaug iki pelnyto savaitgalio. Todėl penktadienį su įvairiais žmonėmis galima pasikalbėti lengviau – apie savaitgalį, pomėgius, darbo smagiąsias puses, svajones, nutikusius linksmus nuotykius ir naudingą patirtį“, – pasakoja Martynas.

Nors jam tai – pirma laida nacionaliniame radijuje, karjerą eteryje prieš keliolika metų Martynas pradėjo būtent kaip radijo laidų vedėjas. Pirmasis „Penktadienio pokalbių“ svečias šiandien – kino režisierius Ignas Jonynas, besirengiantis tarptautinei naujo savo filmo premjerai. I. Jonynas – buvęs Martyno kolega radijuje. „Tada buvom jauni, o dabar jau esame sukaupę daug skirtingų patirčių, tai bus įdomu pasikalbėti eteryje“, – laidos klausyti kviečia M. Starkus.

GALERIJA

  • Martynas Starkus
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Asta

Nei vienas nei kitas niekam nebeidomus!

Tuščias laiko leidimas

Vasarą buvo įdomiausia laida, kurią vedė Nemira Pumprickaitė. O čia bus pilstymas iš tuščio į kiaurą. Labai subobėjus Beata ir jos laidos neįdomios

SUSIJUSIOS NAUJIENOS