B. Nicholson pataria, kiek maisto turėtų atsidurti ant šventinio stalo | KaunoDiena.lt

B. NICHOLSON PATARIA, KIEK MAISTO TURĖTŲ ATSIDURTI ANT ŠVENTINIO STALO

Geriausias prieskonis – alkis, o skaniausias maistas – ką tik pagamintas, todėl ruošiant maistą šventėms nereikėtų persistengti, sako kulinarė, laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson.

„Galite netgi pabandyti paskaičiuoti, kad Kūčių vakarienei daugiau nei 300–500 gramų maisto žmogui tikrai nereikia. Jeigu prie jūsų stalo bus 10 žmonių ir bus 10 patiekalų, kurių svoris yra apie kilogramą ar 700 gramų, tikrai maisto bus per daug“, – pabrėžia B. Nicholson.

Ji sako, kad stengiasi pagaminti daugiau mažesnių porcijų. „Geriau pritrūktų, negu liktų“, – įsitikinus kulinarė (vaizdo įrašą žiūrėkite čia).

„Išlaikykime rimtį, ramybę, saiką ir gerą planavimą“, – linki B. Nicholson. 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Pritariu

P.Beata pati tikrai puiki,taciau kai laksto apie puodus palaikom kudlom-nemalonu ! Be to,juk kulinarijos mokyklose NET NELEIDZIAMA prie maisto gamybos kisti nosies palaidais plaukais ! Jai - isimtis ??? Ko mokosi moterys? Kaip iskepti kotleta,isvirti sriuba su plaukais ? Na,be to Beatos receptai brangoki. Ir,aplamai,per daug jau tu kulinariniu laidu ! Tikrai,pigus,pamokantys,ypac vaikus,kulinariniai receptai Gustavo laidose. Aciu Jam uz tai (zinoma ir Beatai,tik tegu gaminant paslepia kadaruojancius plaukus ), ir kitiems. Na bet sumazinkit tokias laidas. Musu moterys,neismaneles, gaminti nieko nemoka ??? Kaip,kad nemoka-nezino kaip naudoti tamponu,iklotu,pampersu ??? Nezino kokios spalvos kraujas,slapimas ??? Taip zeminti MOTERIS ???

Jo,

Gereuses maistas an kaledu stalo tai alus- zaibo 9,5%, daug alaus! Potam prabundi ir jau nauji metai...pejerverkus reik laist ir sampanooo

Na

Su visa pagarba Beatai na bet jau užkniso ištisai apie maistą, Kalėdos nėra tik ėdimo metas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS