Bare apsistumdė J. Jankevičius ir M. Bertulis: policijoje – pareiškimas dėl nukentėjusios mylimosios | KaunoDiena.lt

BARE APSISTUMDĖ J. JANKEVIČIUS IR M. BERTULIS: POLICIJOJE – PAREIŠKIMAS DĖL NUKENTĖJUSIOS MYLIMOSIOS

  • 10

Rugsėjo pradžioje Vilniaus centre vykusio naujo „lounge“ stiliaus baro atidarymo vakarėlis neapsiejo be aistrų. Čia apsižodžiavo ir į atlapus vienas kitam kibo prodiuseris Mantas Bertulis ir TV laidų vedėjas Justinas Jankevičius. Policija dėl tąkart įvykusio incidento, per kurį galimai nukentėjo M. Bertulio mylimoji, sulaukė pareiškimo. 

Tarp anksčiau drauge dirbusių žinomų vyrų nesantaika tvyro jau kurį laiką. 

Kaip praneša portalas delfi.lt, vėlų rugsėjo 2-osios vakarą bare pirmiausiai vyrai įsivėlė į žodinį konfliktą, vėliau, anot įvykį mačiusių asmenų, jie jau stumdėsi. Šaltinių teigimu, akimirką J. Jankevičius smaugė M. Bertulio kaklą.

Teigiama, kad nuo baro laiptų visa jėga atskubėjęs J. Jankevičius trenkėsi į M. Bertulį, o tuomet stipriai kliudė šalia jo stovėjusią merginą. Pasakojama, kad M. Bertulio mylimoji trenkėsi į sieną, jai kliudytas žandikaulis, iš akies iškrito kontaktinis lęšis.

Įvykio vakarą nei policija, nei greitoji pagalba kviesta nebuvo. Visgi vėliau į policiją kreipėsi M. Bertulis. 

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja portalui kauno.diena.lt teigė, kad vienas asmuo parašė pareiškimą policijai. „Pareigūnai tikslinasi aplinkybes, bus apklausiami įvykio dalyviai. Pareiškimas buvo parašytas dėl moters sveikatos sutrikdymo“, – sakė J. Samorokovskaja.

Anot jos, vyrams susistumdžius, mergina atsitrenkė į langą ar į sieną. „Kaip suprantu, įvyko žodinis konfliktas, tada jie vienas kitą tyčia ar netyčia pastūmė ir atsitrenkė į merginą. Penktadienį į apklausą turėjo eiti vienas dalyvis, šią savaitę – kitas. Dabar pareigūnai tikslinasi visas įvykio aplinkybes, gavus visas išvadas bus priimtas sprendimas, ar pradėti administracinę teiseną ar ne“, – sakė policijos atstovė.

M. Bertulis portalui kauno.diena.lt teigė, kad į policiją kreipėsi dėl nukentėjusios mylimosios. „Nukentėjo mano mylimoji. Sumuštas žandikaulis, bet greitosios neprireikė. Kreipiausi dėl Justino chuliganiškų veiksmų, kuriuos tirs policija. Ir šiuo savo poelgiu J. Jankevičius peržengė visas ribas“, – sakė prodiuseris. 

Jis tikino, kad nesieks, jog žala būtų atlyginta: „Užteks, jog būtų pripažintas jo chuliganiškas elgesys ir paskirta bauda pagal įstatymus.“

Pasiteiravus apie konflikto aplinkybes ir ar pats nukentėjo, vyras teigė nuo platesnių komentarų susilaikysiantis. „Daugiau nekomentuosiu. Policijai yra pateikta visa informacija, nuotraukos. Kai baigsis tyrimas, tuomet bus galima plačiau pakomentuoti“, – sakė prodiuseris.

Portalas kauno.diena.lt susisiekė ir su J. Jankevičiumi. Pasiteiravus, ar jis žino, kad dėl šio incidento teks eiti į apklausą policijoje, vyras tikino to nežinąs. „Ne“, – sakė jis. Pasitikslinus, ar jis nedalyvavo apklausoje, jis teigė: „Aš tiesiog nedalyvauju šitame reikale. Man yra labai juokinga pati tipo reklaminė akcija šita.“

Pasiteiravus dėl paties įvykusio konflikto ir jo detalių, J. Jankevičius neatsakė į konkretų klausimą. „Aš neįsivaizduoju apie ką jūs kalbate. O jūs žinote, kad duotas pareiškimas, nes aš nežinau“, – sakė žinomas vyras.

Paaiškinus, kad policija patvirtino informaciją dėl parašyto pareiškimo, J. Jankevičius paprašė paskambinti policijos atstovams ir paprašyti, kad jie paskambintų J. Jankevičiui. 

„Kiek jau čia laiko praėjo. Man išvis keista čia yra“, – sakė vyras. Pasiteiravus apie kilusį konfliktą – ar vyrai susimušė ir ar J. Jankevičius, kaip teigia liudininkai, smaugė M. Bertulį, vyras pritrūko žodžių. Po šių klausimų žinomas vyras nepateikė konkrečių atsakymų ir išdėstė savo nuomonę kita tema – apie žiniasklaidą ir žurnalistų darbo ypatumus.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

ALGIS

Mano supratimu Jankevičius tik ir ieško kur pasikasyti kumščius , tokiam ne vieta televizijoje ., normaliai kalbėti nemoka , galvoja , kad bjaurūs žodžiai tai jumoras ., TFU .

Nu jo

Pletkasklaida. Tai bent valstybinės reikšmės įvykis. Du bambaliniai dėl šalavos apsispjaudė. Ir kaip visada teisus - tas, kuris pirmas pasiskundė

robke

Klyke reke kandziojosi. Toki vaizda maciau labai senai ,Sanciuose dvi bobeles per tvora susimuse
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS