Berniuko telefoną sudaužęs C. Ronaldo buvo apklaustas policijoje: pažadėjo sumokėti kompensaciją | KaunoDiena.lt

BERNIUKO TELEFONĄ SUDAUŽĘS C. RONALDO BUVO APKLAUSTAS POLICIJOJE: PAŽADĖJO SUMOKĖTI KOMPENSACIJĄ

  • 0

Po balandžio mėnesį vykusių rungtynių, kurias Cristiano Ronaldo komanda pralaimėjo „Everton“, vienas žymiausių futbolininkų eidamas iš stadiono tėškė ant žemės futbolo fano telefoną. Šį mėnesį C. Ronaldo buvo apklaustas policijoje dėl paauglio futbolo fano užpuolimo, praneša dienraštis thesun.co.uk.

Incidentas įvyko balandžio 9 d., kai „Manchester United“ žaidė prieš „Everton“ komandą. Po nesėkmingų rungtynių, kurios užsibaigė rezultatu 0:1 Everton naudai, futbolo žvaigždė paliko aikštę šlubuodamas ir eidamas pro sirgalius supykęs išmušė vienam sirgaliui telefoną, kuris sudužo.

Tviteryje pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip įsiutusi žvaigždė nemenka jėga smogia į įrenginį. Pranešama, kad telefonas trenkėsi į „Goodison Park“ stadiono grindinį.

Vėliau futbolininkas viešai atsiprašė 14-mečio berniuko, kuris turi autizmo sindromą.

Šį mėnesį C. Ronaldo buvo apklaustas dėl įtariamo užpuolimo ir padarytos žalos. Marseysaido policija patvirtino dienraščiui „Mirror“, kad 37-erių futbolininkas savanoriškai prisistatė policijos komisariate ir buvo apklausiamas dėl incidento.

Pranešime teigiama, kad C. Ronaldo sutiko sumokėti kompensaciją berniukui.

„Manchester United“ vadovybė teigia jokių veiksmų dėl incidento nesiimsianti.

Atsiprašė už poelgį

Po kilusio ažiotažo futbolininkas dar balandžio mėnesį atsiprašė už pykčio protrūkį ir kreipėsi į užpultą gerbėją.

„Niekada nėra lengva susitvarkyti su emocijomis tokiomis sunkiomis akimirkomis kaip ši. Vis dėlto visada turime gerbti kitus, būti kantrūs ir rodyti pavyzdį visiems jauniems žmonėms, mėgstantiems šį gražų žaidimą. Norėčiau atsiprašyti už savo išsišokimą ir, jei įmanoma, pakvieskite šį gerbėją žiūrėti rungtynes ​​„Old Trafford“ kaip sąžiningo žaidimo ir sportinės konkurencijos ženklą“, – tada rašė C. Ronaldo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS