Beveik 40 metų už signatarą B. Genzelį jaunesnė žmona – apie santuoką iš pagarbos | KaunoDiena.lt

BEVEIK 40 METŲ UŽ SIGNATARĄ B. GENZELĮ JAUNESNĖ ŽMONA – APIE SANTUOKĄ IŠ PAGARBOS

  • 2

Šiandien skyrybos, rytoj nauja meilė arba ko verta besiskiriančių garsenybių frazė: „Likome draugais, bet gyvenimas eina į priekį“. Žiniasklaidoje vis netylant naujienoms apie dar ir dar vienas garsenybių skyrybas, šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., LNK televizijos laidoje „Valanda su Rūta“ bus gvildenamos paslaptys kaip nugyventi santuokoje iki grabo lentos ir kaip neapsirikti renkantis partnerį.

„Santuoka iš pagarbos daug tvirtesnė nei iš aistros“, – sako beveik 40 metų už savo vyrą, Kovo 11–osios akto signatarą, profesorių Bronislovą Genzelį jaunesnė Mėnulė Genzelienė.

Moteris tikina, kad dabar jaunimas lengva ranka tuokiasi ir skiriasi, nes nebeturi pamatinių vertybių – tokių kaip pagarba, ištikimybė ir meilė.

M. Genzelienei antrina ir psichologė Ramunė Murauskienė, kuri stebisi Lietuvos garsenybių skyrybų priežastimis.

„Internete skaitau, kad vienai pritrūko komplimentų, kitai pritrūko aistros, trečiai dėmesio. Bet tai rodo moterų nepasitikėjimą savimi, nes kai savimi pasitiki – tau ir komplimentų nereikia. Mūsų prosenelės karste apsiverstų dėl tokių skyrybų priežasčių. Nereikia tikėtis, kad po 10 ar 20 santuokos metų kas rytą vyras jus pažadins bučiniais ar gėlėmis bei kava į lovą“, – aiškina psichologė.

Kadaise buvęs sėkmingas verslininkas Arūnas Bartkevičius susirado tobulą žmoną, susilaukė dvynukų ir sako gyvenęs nuostabų gyvenimą. „Aš savo žmoną labai mylėjau ir dievinau, tačiau žlugo mano verslas, baigėsi pinigai, baigėsi ir jos meilė. Manęs paprašė susirinkti daiktus ir išeiti iš namų. Taip aš atsidūriau gatvėje“, – prisipažįsta buvęs verslininkas.

Dar viena laidos dalyvė, socialinių tinklų veikėja Agnė Kulitaitė atvirai prisipažins, kad nori „išsioperuoti“ jausmus ir nieko nemylėti, nes santykiai ir meilė siaubingai vargina.

Mergina neseniai padarė eksperimentą – ėjo į dešimt pasimatymų su dešimties skirtingų tautybių vyrais.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

iš kriaušes

žemyn galva...

Ta Mėnulė,

tikrai iš mėnulio iškritus, ar iš kriaušes...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS