Bilietai į „Eurovizijos“ finalą išparduoti per 36 minutes | KaunoDiena.lt

BILIETAI Į „EUROVIZIJOS“ FINALĄ IŠPARDUOTI PER 36 MINUTES

  • 1

Į kiekvieną iš devynių „Eurovizijos“ koncertų, vyksiančių Liverpulyje, įskaitant generalines repeticijas, buvo galima įsigyti apie 6 000 bilietų, skelbia užsienio žiniasklaida.

Iš viso Liverpulio arenoje gerbėjai galės stebėti devynis koncertus – nuo pusfinalio generalinių repeticijų iki gegužės 13 d. vyksiančio didžiojo „Eurovizijos“ finalo.

Kaip praneša konkurso organizatoriai, bilietai į „Eurovizijos“ dainų konkurso finalinį koncertą buvo išparduoti per 36 minutes, į kitus koncertus – maždaug per valandą.

Organizatoriai tviteryje skelbė, kad bilietų paklausa buvo „itin didelė“.

Kaip praneša užsienio žiniasklaida, prisijungę prie internetinės eilės, pirkėjai buvo informuoti, kad prieš juos stovi daugiau nei 2 tūkst. žmonių, tačiau tikrasis skaičius greičiausiai buvo kur kas didesnis.

Tie, kuriems pasisekė įsigyti bilietą, gali susidurti su kita kliūtimi – Liverpulyje nebus kur apsistoti. Skelbiama, kad Liverpulyje tai savaitei, kai vyks „Eurovizija“, visos gyvenamos vietos buvo rezervuotos beveik iš karto po to, kai buvo paskelbta, kad šiame mieste vyks „Eurovizija“.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ALGIRDAS.

Kaip tai galima fiziškai , aš ir dykai neičiau

SUSIJUSIOS NAUJIENOS