„Biplan“ pristato naują dainą: vasara – tai ne tik trankūs vakarėliai | KaunoDiena.lt

„BIPLAN“ PRISTATO NAUJĄ DAINĄ: VASARA – TAI NE TIK TRANKŪS VAKARĖLIAI

  • 0

Iš koncertų pajūryje sugrįžę vilniečiai rokeriai „Biplan“ šiandien pristato visiškai naują dainą „Vasara nesibaigs“. Studijoje per karantiną dirbę daugelio hitų autoriai įrašė aktualią dainą apie vasarą ir nuo jos neatsiejamus romantiškus jausmus.

„Neabejotinai, tai labai vasariška daina. Tačiau vasara – tai ne tik trankūs vakarėliai, bet ir romantiški saulės palydėjimai“, – šypsosi „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas.

„Dainoje kiekvienas ras tai, kas jam svarbiausia. Kažkas ras liūdesio, kažkas – vilties ir šviesios romantikos, o kažkas – atsakymus į klausimus. Šioje dainoje kiekvienas gali pamatyti save“, – sakė muzikantas.

Vasaros nuotaiką tobulai atspindinti daina šiandien pasiekė skaitmenines muzikos platformas ir jau sukasi radijo stočių grojaraščiuose. Šio singlo viršelį puošia „Biplan“ nario Olego Aleksejevo nuotrauka. Aistrą fotografijai atradęs muzikantas sulaukia vis daugiau komplimentų dėl kuriamų nuotraukų ir karantino metu net buvo surengęs savo darbų parodą.

Naujas „Biplan“ singlas – pirmas originalus grupės kūrinys nuo 2019 metais išleisto albumo „Nuo nulio iki mėnulio“, į kurį pateko tokie singlai kaip „Meilė nesibaigia“, „Tavęs visi pasiilgo“, „Vakar“ ir su Jurga įrašyta daina „Į taikinį“.

Pernai muzikantai dirbo prie savo 25-erių metų gimtadienio projekto „Džiaze tik merginos“, kurio programoje gerai pažįstamos „Biplan“ melodijos, paskanintos džiazo prieskoniu, skamba duetu su Karina Krysko.

Su koncertais aplankę Palangą, Nidą, Klaipėdą ir šeštadienį pasirodysiantys Juodkrantės kurorto dienose, muzikantai sugrįš į gimtąją sostinę, kur liepos 12 dieną, pirmadienį, kartu su Karina Krysko Vilniaus universiteto didžiajame kieme atliks savo džiazinę programą.

Antrasis iš dviejų šios programos pasirodymų šią vasarą įvyks Kaune, festivalyje „Pažaislio liepų alėjos vakarai“, rugpjūčio 4 dieną. Šiais koncertais grupė pristatys šiemet išleistą albumą „Džiaze tik merginos – Live“.

GALERIJA

  • „Biplan“ pristato naują dainą: vasara – tai ne tik trankūs vakarėliai
  • „Biplan“ pristato naują dainą: vasara – tai ne tik trankūs vakarėliai
  • „Biplan“ pristato naują dainą: vasara – tai ne tik trankūs vakarėliai
  • „Biplan“ pristato naują dainą: vasara – tai ne tik trankūs vakarėliai
E. Gasanovaitės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS