B. Navickaitė ir P. Gražulis susitiko pas notarą: vaizdas buvo kaip iš „TV Pagalbos“ | KaunoDiena.lt

B. NAVICKAITĖ IR P. GRAŽULIS SUSITIKO PAS NOTARĄ: VAIZDAS BUVO KAIP IŠ „TV PAGALBOS“

  • 27

Birutė Navickaitė ir politikas Petras Gražulis, daugiau negu pusę metų konfliktuojantys tarpusavyje, susitiko notaro kabinete. Kaip teigiama, susitikimas priminė ne civilizuotą suaugusių žmonių bendravimą, o tarsi dramatišką ištrauką iš televizijos laidos „TV Pagalba“.

Tačiau po susitikimo bei jame sekančio apsižodžiavimo jiems pavyko pasiekti bendrą susitarimą.

B.Navickaitė savo socialinėje paskyroje atskleidė, kad penktadienį vykęs susitikimas buvo itin audringas. Anot Birutės, kaip jau įprasta, moteris sulaukė vyro įžeidinėjimų ir pašaipių replikų.

„Susipykom, vaizdelis buvo kaip iš „TV Pagalbos“. Buvau išvadinta „bergždžia“, klausiausi, kaip man nereikalingas vaikas, tik reikalingi pinigai. Nedaug trūko, kad trenkčiau...“, – dėstė moteris.

B.Navickaitė teigė, kad kivirčas kilo dėl 5 tūkst. eurų, kuriuos P. Gražulis esą davė vaiko išlaikymui. Tačiau moteris su tuo nesutinka ir bando paaiškinti, kad duoti pinigai buvo dukters gimimo pasiruošimui ir buto įrengimui.

Kaip rašyta anksčiau, gimus dukrelei Seimo narys vaiko motinai davė 5 tūkst. eurų, kad ji nupirktų būtiniausių reikmenų vaikeliui, tačiau, anot moters, daugiau pinigų P.Gražulis dukrytės mamai nedavė. „Kol kas nieko negaunu. Jis galvoja, kad atsiskaitė. Kai mes apsispręsime dėl alimentų dydžio – visi tie 5 tūkst. eurų bus atskaičiuoti kas mėnesį į priekį nuo mergaitės gimimo kaip išlaikymas“, – sako B.Navickaitė.

Iš mergaitės mamos paviešintos nuotraukos galima matyti, kad raštiškai pasiektas sprendimas.

„P.Gražulio B.Navickaitei perduota 5000 tūkst. eurų (penkių tūkstančių eurų) suma įskaitoma į Sutarties 2 punkte nurodytą dukros išlaikymą. Išlaikymo mokėjimas periodinėmis išmokomis pradedamas pasibaigus 5000 tūkst. eurų sumai,“ – išdėstyta notariškame dokumente.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Arnoldas

Šaunuolė birutele prisidirbo Gražulis tai tegu ir srebia savo vaiką reikia augint

Teis.

Kvaila ta Birutė,ko jai kabintis,kita augintų nesireklamavusi ir būtų viskas gerai. Tačiau aš įžvelgiu ką kitą, manau tas vaikas ir ji yra suplanuota kažkokių žmonių grupės, manau vaivorykštiniu.Toliau Gražulį veiks,terorizuos,tačiau bijočiau vietoje jos,nes yra baudžiamasis kodeksas ,kuriame sakoma kad negalima persekioti ,terorizuoti žmogaus.

Bestė

Norejo silkės - silkę gavo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS