C. Brownas sugebėjo suminkštinti teisėjo širdį | KaunoDiena.lt

C. BROWNAS SUGEBĖJO SUMINKŠTINTI TEISĖJO ŠIRDĮ

Chrisui Brownui Vašingtone pateikti kaltinimai užpuolimu gali dar labiau komplikuoti ir taip neišspręstą šio ritmenbliuzo atlikėjo teisinę situaciją - papildomas laikas už grotų jam vis dar yra tikėtinas ir sostinėje, ir Kalifornijoje, kur tęsiasi jo bandomasis laikotarpis už draugės Rihannos (Rianos) sumušimą 2009 metais.

Ch.Brownas iš teismo Vašingtone pirmadienį išėjo rodydamas taikos ženklą. Prieš tai jis daugiau kaip parą buvo sulaikytas dėl kaltinimų, kuriuos pateikė vyras, tvirtinantis, kad šis „Grammy“ laureatas ir jo asmens sargybinis jam smogė ir sulaužė nosį.

Ch.Brownas buvo areštuotas anksti sekmadienį. Nauji nemalonumai jį ištiko jam svarbiu laiku – šią žiemą jis išleidžia naują albumą, o iki kitų metų rugpjūčio turi suspėti šimtus valandų pasidarbuoti visuomenės labui, kad įvykdytų bausmės už Rihannos užpuolimą sąlygas.

Pusantros sulaikymo paros yra ilgiausias laikas, kokį tik šis skandalų persekiojamas dainininkas yra praleidęs už grotų. Šios bylos kaltinimai yra rimčiausi nuo pat Rihannos, su kuria jis tai skiriasi, tai taikosi, užpuolimo.

Iš teismo pastato Ch.Brownas išėjo aidint šalininkų sveikinimams. Kai kas plojo, kai teisėjas paskelbė, kad jis bus paleistas.

Šįkart jis buvo sulaikytas daug ilgiau nei po Rihannos užpuolimo, kai Los Andželo kalėjime praleido kelias valandas. Ne taip kaip Los Andžele, kur Ch.Brownas teisme turėdavo pasirodyti po pietų, kai jo byla būdavo vienintelė darbotvarkėje, Vašingtone dainininkas pasirodė sausakimšoje teismo salėje ir turėjo laukti, kol bus imtasi jo bylos ir nuspręsta jį paleisti.

Ch.Brownas kaltinamas tuo, kad kumščiu smogė vyrui, kuris anksti sekmadienį bandė nufotografuoti jį ir dar du žmones prie Vašingtono viešbučio „W Hotel“, policijai pasakojo nukentėjusysis.

Policijos raporte sakoma, jog 20 metų Parkeris Isaacas Adamsas (Parkeris Aizekas Adamsas) teigia, kad Ch.Brownas pasakęs: „Aš to vyruko nepažįstu. Man norisi boksuotis“. Tikslus Ch.Browno žodžių kontekstas kol kas neaiškus.

Nukentėjęs vyras pareigūnams sakė, kad Ch.Brownas kumščiu smogė jam į veidą, o teismui pateiktuose dokumentuose nurodoma, kad ieškovui buvo sulaužyta nosis. Dainininko asmens sargybinis Chrisas Holosy (Krisas Holosis) įsikišo ir taip pat kumščiu smogė P.I.Adamsui, o paskui čiupo Ch.Browną už rankos ir palydėjo jį jo gastrolių autobuso link.

Apklausiamas policijos Ch.Brownas neigė, kad smogė tam vyrui, ir sakė, kad buvo autobuse, kai Ch.Hollosy susimušė su P.I.Adamsu.

24 metų Ch.Brownas turėjo nepriekaištingą įvaizdį iki Rihannos užpuolimo 2009 metų „Grammy“ ceremonijos išvakarėse, bet vėliau įsivėlė į kelis vaidus, apie kuriuos buvo pranešta policijai ir į kuriuos dėmesį atkreipė Los Andželo prokurorai. 2011 metais Ch.Brownas po interviu laidai „Good Morning America“ išdaužė vieną langą, o Majamyje atėmė mobilųjį telefoną iš moters, kuri norėjo jį nufotografuoti.

Jis taip pat buvo nesunkiai sužeistas per peštynes viename Niujorko naktiniame klube, o anksčiau šiais metais buvo apkaltintas tuo, kad įsivėlė į muštynes su Franko Oceano (Frenko Oušeno) palyda dėl parkavimo vietos prie vienos Holivudo įrašų studijos.

Oficialūs kaltinimai dėl tų incidentų jam nebuvo pateikti, bet jie ir toliau gadino jo įvaizdį, nors legionai gerbėjų jį ir toliau palaiko. Daugelis iš 13 mln. jo sekėjų „Twitter“ vis gina dainininką ir užsipuola jo kritikus.

Naujausio dainininko albumo „X“ pasirodymas anksčiau šiais metais buvo atidėtas, o dabar turi būti išleistas artimiausiais mėnesiais. Ch.Browno karjera po Rihannos užpuolimo buvo banguota: jo 2009 metų albumas „Graffiti“ sėkmės nesulaukė, bet išpopuliarėjo jo hitai „Yeah 3x“ ir „Deuces“, kuris buvo tarp populiariausių 2010 metų ritmenbliuzo dainų.

Jis taip pat gavo savo pirmąjį „Grammy“ – už albumą „F. A. M. E.“ – ir kelias nominacijas už „Fortune“. Tame albume buvo 2011 metų populiariausia repo daina „Look At Me Now“.

Iki 2014 metų rugpjūčio Ch.Brownas turi tūkstantį valandų valyti grafičius ar dirbti kitokį visuomenei naudingą darbą. Papildomų valandų jam buvo pridėta šiais metais, kai prokurorai apkaltino jį deramai neatlikus jam skirtų darbų gimtojoje Virdžinijos valstijoje.

Be bausmės, kuri Ch.Browno lauktų, jeigu jis būtų pripažintas kaltu Vašingtono byloje, jam taip pat gali grėsti kalėjimas iki ketverių metų tuo atveju, jei Los Andželo teisėjas nuspręstų, kad jis pažeidė bandomojo laikotarpio dėl Rihannos užpuolimo sąlygas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS