Ch. Sheenas ir Wh. Goldberg pasirodys dramoje apie rugsėjo 11-osios įvykius | KaunoDiena.lt

CH. SHEENAS IR WH. GOLDBERG PASIRODYS DRAMOJE APIE RUGSĖJO 11-OSIOS ĮVYKIUS

  • 0

Aktoriai Charlie Sheenas (Čarlis Šinas) ir Whoopi Goldberg (Vupi Goldberg) pasirodys juostoje apie 2001 metų rugsėjo 11-osios išpuolius Jungtinėse Valstijose, jos filmavimas prasidėjo pirmadienį.

Veiksmo drama „Nine Eleven“ pasakoja apie penkis žmones, įstrigusius lifte viename iš Pasaulio prekybos centro dangoraižių.

Pasaulio prekybos centro dangoraižiai dvyniai sugriuvo per rugsėjo 11-osios atakas, kai į juos rėžėsi du teroristų valdomi keleiviniai lėktuvai.

Juostos filmavimas Kalifornijos pietiniame Long Bičo mieste turėtų trukti visą kovo mėnesį, o žiūrovai filmą galės išvysti dar šiais metais.

„Šis projektas kuriamas jau aštuntus metus. Stebuklas, kad pavyko suburti visus“, – sakė naujienų agentūrai AFP argentiniečių režisierius Martinas Guigui naujienų .

Tai pirmas didesnis serialo „Du su puse vyro“ (Two and a Half Men) žvaigždės Ch.Sheeno darbas po pernai metų, kai jis atskleidė, jog jam buvo diagnozuotas žmogaus imunodeficito virusas (ŽIV).

Naujajame filme taip pat vaidina Puerto Riko aktorius Luisas Guzmanas (Luisas Gusmanas) – žinomas iš savo darbų filmuose „Magnolija“ (Magnolia), „Narkotikų kelias“ (Traffic) ir „Pašėlusios naktys“ (Boogie Nights), taip pat Woodas Harris (Vudas Haris), atlikęs narkotikų mafijos boso vaidmenį kriminaliniame seriale „Blakė“ (The Wire).

GALERIJA

  • Whoopi Goldberg
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS