„Colours of Bubbles“ pristato naują dainą: tai – kūrinys apie norą sustabdyti laiką | KaunoDiena.lt

„COLOURS OF BUBBLES“ PRISTATO NAUJĄ DAINĄ: TAI – KŪRINYS APIE NORĄ SUSTABDYTI LAIKĄ

  • 1

Iki naujojo grupės albumo „9 mm“ pristatymo turo pradžios likus tik mėnesiui, metų roko grupe šalyje kelis kartus tituluotas šiauliečių penketas pristato antrąjį albumo singlą. „Summer“ – tai atostogų lengvumo, atsipalaidavimo, laisvės ir pakilios nuotaikos kūrinys apie troškimą sustabdyti laiką.

„Ankstesnis albumas „She Is the Darkness“ buvo tamsus, minorinis, todėl norėjome, kad naujame albume vyrautų šviesus gitarinis skambesys. Albumo nuotaiką geriausiai atspindi daina „Summer“ – viena šviesiausių ir pozityviausių albume „9 mm““, – sako muzikantai.

Tai jau antrasis singlas iš albumo „9 mm“. Anksčiau „Colours of Bubbles“ pristatė kūrinį „Russian Roulette“. Trečiasis grupės studijinis albumas „9 mm“ spalio 18 dieną išleidžiamas CD ir skaitmeniniu formatais, o kiek vėliau šiemet – ir vinilo plokštelės formatu.

Iki albumo „9 mm“ pristatymo turo Lietuvoje pradžios lieka lygiai mėnuo, todėl muzikantai repetuoja naujus kūrinius ir ruošiasi didžiausiems koncertams keturiuose šalies miestuose.

Šiuose pasirodymuose be gerai žinomų grupės kūrinių kaip „Flags“, „Home“, „Truth or Dare“, klausytojai išgirs ką tik išleistus grupės singlus „Russian Roulette“, „Summer“ bei septynias dar neatskleistas dainas iš naujojo albumo.

Gyvai naują „Colours of Bubbles“ programą bus galima išgirsti lapkričio 8 dieną Vilniuje, kultūros bare „Kablys“. Lapkričio 15 dieną grupė surengs koncertą gimtuosiuose Šiauliuose, Šiaulių arenoje. Lapkričio 22 dieną muzikantai lankysis Klaipėdoje, „Švyturys Bhouse“, o lapkričio 23 dieną turą užbaigs Kaune, „Gargare“.

GALERIJA

  • „Colours of Bubbles“ pristato naują dainą: tai – kūrinys apie norą sustabdyti laiką
  • „Colours of Bubbles“ pristato naują dainą: tai – kūrinys apie norą sustabdyti laiką
M. Penkutės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

priklaupe

cia jie is kokios salies, tie barskintojai,gal kas zinot ...... ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS