COVID-19 susirgęs M. Vaitiekūnas: teks sužadinti vaizduotę ir išragauti vieno skonio patiekalų | KaunoDiena.lt

COVID-19 SUSIRGĘS M. VAITIEKŪNAS: TEKS SUŽADINTI VAIZDUOTĘ IR IŠRAGAUTI VIENO SKONIO PATIEKALŲ

  • 6

Ketvirtadienį žinomas kino, teatro bei televizijos aktorius Mantas Vaitiekūnas pranešė užsikrėtęs koronavirusu.

Žinia apie ligą ir jos simptomus garsus vyras pasidalijo asmeninėje socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

„Žiūrėkit, nevyniosiu žodžių į vatą. Aš susirgau korona –simptomai ne patys lengviausi, bet ir ne patys sunkiausi. Ačiū, Dieve. Akių, galvos, kūno skausmas, karščiavimas, pradingęs skonis, pradingęs kvapas, ir šiaip pasakysiu – labai ne kažką. Balta mišrainė bus balta, o silkė bus silkė. Gali tarti kaip nori, bet skonis nuo to nepasikeis. Ta prasme, – jo iš vis nebus. Ką padarysi, teks sužadinti užmigusią aktorinę vaizduotę ir tokiu būdu išragauti dvylikos skirtingų, bet vieno skonio patiekalų“, – paskelbtame įraše mintis dėstė jis.

Atvirai pasisakęs COVID-19 klausimu, M. Vaitiekūnas kreipėsi ir į skeptikus, neigiančius koronaviruso egzistavimą. Jis prašė nerašyti apie tai jo socialinio tinklo profilio naujienų sraute. 

„Aš nesiplėsiu, – aš paprašiau, tikiuosi būti išgirstu. Kas manęs neišgirs, atsiprašau, – bus užblokuotas ir ne todėl, kad nepriimu kitos nuomonės, o todėl, kad todėl“, – nedetalizavo žinomas vyras.

„Būkite sveiki, sportuokite, gerkite daug arbatų, mylėkite artimuosius, save, giliai kvėpuokite, ir susisiekime per atstumą!!! Gražių švenčių!!!“, – linkėjo jis vildamasis visuomenės sąmoningumo švęsti saugiai, paisant Vyriausybės nurodymų.

Kaip jau minėta, M. Vaitiekūnas vaidina ne tik teatre – žiūrovai jo vaidybą galėjo stebėti ir TV ekranuose: serialuose „Rimti reikalai“ bei „Moterys meluoja geriau“.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Kuo geriausi linkėjimai

pasveikti, nors M. Vaitiekūno herojaus - Gabrio - "Rimtuose reikaluose" nemėgstu. O tai reiškia, kad aktorius savo vaidmenį atlieka puikiai. Greičiau sveikite ir nesužlugdykite tolesnio filmo kūrimo. Sveikatos ir sėkmės!

vardas

as irgi jau persirgau. Tik man dar buvo toks keistas simptomas - oda skaudejo, kaip kokia nudegus butu :) Irgi jausmai ne kazka. Linkiu pasveikti

bbd

joks cia ne kovidas-labiau nesa i triperio komplikacija
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS