D. Bunkus: nemanau, kad kada nors gyvenime atleisiu | KaunoDiena.lt

D. BUNKUS: NEMANAU, KAD KADA NORS GYVENIME ATLEISIU

  • 18

„Galima buvo daugybę dalykų padaryti visai kitaip, normaliai, žmogiškai, net po skyrybų... Galima buvo daug ką padaryti arba nedaryti kažko – nemanau, kad kada nors gyvenime atleisiu dėl to. Tikrai neplanuoju...“, – jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ teigs 45-erių verslininkas Danielius Bunkus, paklaustas apie jausmus buvusiai sužadėtinei, vienai garsiausių šalies nuomonės formuotojų Viktorijai Siegel.

Atvirame interviu D. Bunkus papasakos apie tai, už ką iki šiol dėkingas buvusiai žmonai Natalijai Bunkei ir kaip gyvena dabar, grįžęs po kelionės Afrikoje. Per du mėnesius trukusią kelionę su laidos „Kitokie pasikalbėjimai“ kūrėju bei prodiuseriu Mantu Bertuliu verslininkui ne tik teko praleisti parą Zambijos kalėjime, bėgti nuo į jį šaudžiusių banditų, bet ir svarstyti vienos genties vyriausiojo pasiūlymą praleisti naktį su vietine moterimi. Pasak Danieliaus, šiuo metu jo nevaržo jokie įsipareigojimai, todėl jis gali gyventi taip, kaip nori, o metus po skyrybų su buvusia sužadėtine V. Siegel vadina vienais geriausių gyvenime.

Tai pirmas D. Bunkaus interviu televizijai po beveik aštuonerių metų pertraukos. Nuo komentarų ir interviu žiniasklaidai Danielius susilaikė net tuomet, kai pasirodė informacija, kad po ketverių metų, praleistų kartu su aštuoniolika metų jaunesne sužadėtine ir dukters mama V. Siegel, jie skiriasi ne dėl nesutarimų, o dėl to, kad Viktorija pasirinko šeimos draugą verslininką Lauryną Suodaitį. Vietoj interviu Danielius tuomet nusprendė iškloti savo tiesą vienoje pokalbių platformoje. Paklaustas, ar nemano, kad toks elgesys nevyriškas, Danielius atsakė nieko blogo neparašęs, o tokią formą pasirinkęs sąmoningai, nenorėdamas eiti aiškintis į laidas, ir žinodamas, kad jo pasisakymus stebi žiniasklaidos atstovai.

„Nieko neplanavau keisti pastaruosiuose santykiuose, buvau apsisprendęs gyventi tvarkingai iki gyvenimo galo. Bet, kaip sakoma, mes planuojame, o Dievas juokiasi... Tačiau dabar iš tiesų tikrai gyvenu geriausius savo gyvenimo metus“, – pasakos D. Bunkus.

GALERIJA

  • Danielius Bunkus
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Aušra

Formuoja mergaitėms nuomonę kaip reikia lux gyventi! Būti vedusio milijonieriaus meiluže, po to turtingo, 18 metų vyresnio diedo sugulove, paskui neblogai ir su dukros krikštatėviu pasismaginti….Ei, mergaitės, pirkite jos reklamuojamus kvepalus, kosmetiką! Gal ir jums pasiseks nugriebti kokį “ turtuolį”……

Julius

Prieš gyvendama su Bunkumi buvo kažkokio milijonieriaus meilužė( pati skelbėsi tv laidoje) Kai tas išmetė kaip musę iš barščių, susipažino su Bunkumi ir su juo pragyveno 4 metus, susilaukė dukros. Bet Laurynas jaunesnis, nekvailas, o ir ženytis sutiko…..Nuomonės formuotoja kaip jaunoms mergaitėms vilioti turtingus meilužius! Nesnauskit, mergytės, imkit pavizdį!

Šaunuolis

tikras vyras, o kitas aukle atidirbinėja už....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS