D. Montvydas: ilgą laiką jaučiau gėdą, kad esu toks | KaunoDiena.lt

D. MONTVYDAS: ILGĄ LAIKĄ JAUČIAU GĖDĄ, KAD ESU TOKS

  • 2

Garsus dainininkas Donatas Montvydas dabar maudosi šlovės spinduliuose – puiki muzikinė karjera, įvairūs televizijos projektai ir pilnos arenos gerbėjų. Tiesa, viso to galėjo ir nebūti. „Ilgą laiką jaučiau gėdą, kad moku dainuoti”, – prisipažino dainininkas.

Donatas neslepia – augti tarp agresyviai nusiteikusių jaunuolių buvo nelengva. „Gyvenau Vilniaus rajone „Krasnūchoje”. Ten buvo taisyklė – arba tu muši, arba tave muša. Ir buvo tik šie du variantai”, – šį antradienio vakarą 20.30 val. laidoje „Kitu kampu” per LNK atviraus D. Montvydas.

Pašnekovas pripažįsta, kad tikriausiai dėl to daugiau laiko praleisdavo merginų kompanijoje, kur rasdavo žymiai daugiau bendraminčių. Rajone augančio meniškos prigimties vaikino daug kas nesuprato. „Man buvo gėda, kad aš moku dainuoti. Visą laiką tai mokykloje slėpiau”, – pripažino garsus vyras.

Man buvo gėda, kad aš moku dainuoti. Visą laiką tai mokykloje slėpiau.

Tiesa, situacija pasikeitė per lemtingą dainininko pasirodymą mokykloje 12-toje klasėje. Daugelis negalėjo patikėti tuo, ką išgirdo.

Donatas tikina, kad šis įvykis ne tik leido jam įgyti daugiau pasitikėjimo, bet ir parodė, kaip gali veidmainiauti žmonės. „10 metų buvau stebėtojo pozicijoje. Niekam manęs nereikėjo. Aš turėjau du draugus. O po to uždainavimo mokykloje viskas pasikeitė. Staiga manęs visiems prireikė. Požiūris pasikeitė radikaliai, tik dėl to, kad uždainavau, bet aš juk nepasikeičiau”, – sunkiai emocijas tvardė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Vika

Labai tinka sita sukuosena. Sekmes Donatui ir istvermes!

Dargyvas

Labai šaunus ir protingas jaunuolis esi, apdovanotas neeiliniais gabumais. Sėkmės Tau!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS